Cancan

Delia a mai cumpărat un penthouse. Unde se află luxoasa locuință de 3 milioane de euro

Publicat: 06 oct. 2020
Delia cumpărat penthouse
Noul penthouse al Deliei se întinde pe etajele 19-20 ale unuia din cele două turnuri înalte de 77 de metri din proiectul One Verdi Park

Delia a cumpărat încă un penthouse. Vedeta nu pare să fi avut probleme cauzată de criza COVID și a decis să mai cumpere o locuință. De remarcat că Delia și Răzvan Munteanu mai dețin un penthause care i-a costat pe cei doi peste un milion de euro. De data aceasta cei doi s-au întrecut pe ei și au pus la bătaie o sumă de trei ori mai mare.

Recenta achiziție a Deliei și alui Răzvan Munteanu îi costă nici mai mult nici mai puțin de trei milioane de euro. Imobilul are o suprafață de 575 de metri pătrați. Aceasta se întinde pe etajele 19-20 ale unuia din cele două turnuri înalte de 77 de metri din proiectul One Verdi Park. Acesta se construiește în nordul Bucureștiului, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

Delia și-a cumpărat un penthouse de 3 milioane de euro

Vedeta și soțul ei stau acum într-un penthouse achiziționat acum șapte ani. La vremea acea au dat aproximativ un milion de euro, în One Floreaska Lake. Ce doi investesc mereu în majoritatea proiectelor rezidențiale realizate de One United Properties.

„Cunosc foarte bine proiectul One Verdi Park. Îmi place pentru că are toate caracteristicile unui penthouse adevărat: suprafață, înălțime de 6 metri în living, este cel mai înalt bloc de locuințe din zona de nord și priveliștea este spectaculoasă. Ai vedere la parc și lacuri, vezi tot nordul. Caracterul de unicitate ne-a atras. Acesta și cel din turnul principal al One Mircea Eliade sunt cele mai importante penthouse-uri din oraș, iar acela era vândut. Intenția este să ne mutăm, dar nu pot să nu iau în calcul apariția unei oferte mai bune de vânzare. Oricum, vrem să facem un upgrade tot într-un penthouse, iar momentan aceasta este opțiunea. Lemon Interior Design va face designul interior al locuinței. Am mai lucrat cu ei și la celelalte apartamente pe care le-am mai cumpărat de-a lungul timpului de la One United Properties”, a declarat Răzvan Munteanu.

Au dat avans un milion de euro

Celebrul cuplu a plătit deja un avans de circa un milion de euro pentru penthouse. Totuși, diferența până la 3 milioane de euro o vor achita în rate până la livrarea locuinței, programată pentru trimestrul patru al anulului viitor.

Cum arată penthouse-ul vedetei

Imobilul în care locuiește acum Delia, are mai bine de 400 de metri pătrați și se întinde pe două etaje. Scara interioară este aceea care face comunicarea între etaje. Delia a apelat la serviciile unui arhitect care s-a ocupat în detaliu ca artista să aibă o locuință ca scoasă din reviste.

Și această locuință este situată în zona de nord a Capitalei. Artista și partenerul ei de viață au investit un milion de euro în locuința situată într-un bloc cu patru etaje. Aici, pe terasă, cei doi au o superbă piscină. Pentru ca totul sa arate ca din reviste, Delia a apelat la serviciile uui arhitect care s-a ocupat de amenajrea apartamentului.

Cu siguranță a făcut o pasiune pentru astfel de locuințe din moment ce Delia și-a mai cumpărat un penthouse.

Adauga un comentariu