Cancan ultimă oră

Delia, colaborare nouă cu Erika Isac. Ce mesaj transmite, de fapt, piesa: „Nu mă așteptam la asta”

Publicat: 25 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Delia colaborare nouă cu Erika Isac. Ce mesaj transmite de fapt piesa Nu mă așteptam la asta
Delia și Erika Isac au lansat o piesă care i-a surprins pe fani

Delia și Erika Isac au lansat o piesă ce a stârnit controverse. Cele două artiste au spus lucrurile pe nume, astfel că versurile au un mesaj important, care trebuie să fie ascultat. Fanii au avut reacții pozitive, iar melodia a strâns mii de vizualizări în doar câteva ore.

Delia și Erika Isac au lansat o piesă care i-a surprins pe fani. Cele două artiste au avut un mesaj acid pentru cei care le critică. Colaborarea dintre cele două i-a făcut pe mulți internauți să comenteze, lăudând inițiativa lor.

Delia și Erika Isac, colaborare neașteptată

Cea mai nouă piesă lansată de Delia este în colaborare cu Erika Isac, tânăra care a stârnit numeroase controverse, în urma piesei Macarena, a publicat un nou hit împreună cu una dintre cele mai cunoscute artistă din România. Cele două cântărețe au spus „lucrurile pe nume” și au demonstrat că nimic nu le stă în cale.

Erika Isac vorbește despre libertate și asumare, iar Delia are un mesaj clar pentru hateri. Videoclipul piesei face numeroase referințe la adresa momentelor dificile prin care au trăit, iar mesajul este unul de impact.

„Fac să sară hainele de pă tine, Abracadabra/Abracadabra, fă/Fac să nu te mai uiți la altcineva decât la mine, Abracadabra/Abracadabra, fă”, este refrenul piesei lansate de Delia și Erika Isac.

Delia a avut mai multe replici pentru haterii care o critică din cauza faptului că nu a devenit mamă și nici nu își dorește. Pentru filmarea clipului, a purtat haine largi, precum și o pereche ochelari de soare.

„Hocus-Pocus-preparatus, dar de ce nu faci copii? /Ai o vârstă, fată, știi/Fii mai feminină și/Te îmbraci aiurea rău/Ești prea boscherată, zău/Doamna Delea, nu vă supărați/Știu că nu m-a-ntrebat nimeni, dar exagerați/Doamna Delea e delulu/Doamna Delea e-n tendințe/Nu vă supărați, aș vrea să vă dau niște semințe”, sunt versurile piesei.

Internauții au avut numeroase cuvinte de laudă pentru cele două artiste, dar și despre piesa lansată în urmă cu câteva ore.

„Doamna Delia, o doamna ca întotdeauna! Gura lumii nu o astupă nimeni niciodată! Da-le acadele!!” sau „Încă o dată, Delia a demonstrat că se potrivește pe orice stil muzical posibil” sunt câteva dintre reacțiile fanilor.

„Esti tare, puștoaico! Îmi place când ești susținută de artiștii cu experiență. Avem nevoie de tine!”, „Nu mă așteptam la o asemenea colaborare”, „În sfârșit şefeleeeee Romanieiiiiii”, au mai spus internauții.

Ce spune Erika Isac despre piesa „Macarena”

Erika Isac a ajuns cunoscută în toată țara după ce a stârnit mai multe controverse, în urma unei piese lansate. Versurile arătau poziția unei femei în societate, precum și cât de periculos poate să fie pentru ele. Cântăreața și-a dorit ca mesajul să fie cât mai vizibil în societate pentru ca toate problemele să fie tratate în mod serios.

„Încerc să privesc majoritar părțile bune, și pe cat posibil să le ignor pe cele rele, pentru că nu avem încotro. Sincer, mie-mi place să merg împotriva valului. Îmi place foarte mult să nasc controverse din asta, pentru că sunt niște controverse sănătoase.

,Mi se pare că avem nevoie să ne certăm un pic pe genul ăsta de subiect, pentru că pe superficialități ne certăm cam în fiecare zi, și mi se pare că este cazul să aducem în atenția publicului și subiecte care chiar contează, și uite că din punctul meu de vedere, piesa asta, Macarena, îi sunt recunoscătoare toată viața pentru că a început niște lucruri chiar serioase, atât în mediul online cat și în realitate. Mie mi se pare că am mișcat niște lucruri în percepția oamenilor și enervat suficient de multă lume.”, a spus Erika Isac la Xtra Night Show.

Adauga un comentariu