Cancan ultimă oră

Delia, schimbare de look extravagantă! Fanii au rămas fără cuvinte

Publicat: 25 mai 2022
Delia Matache machiată strident
Delia nu și-a ieșit din ritm și nici nu a renunțat la stilul extravagant care o caracterizează

De când s-au ridicat restricțiile în România și s-a dat startul concertelor, Delia este prezentă mereu pe scenă, în fața admiratorilor ei. Cu toate că au trecut doi ani de pandemie în care artiștii nu au mai avut concerte, Delia nu și-a ieșit din ritm și nici nu a renunțat la stilul extravagant care o caracterizează.

Delia este una din cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Face un spectacol de zile mari și surprinde de fiecare dată cu stilul ei extravagant și plin e culoare. Este un artist complet, care pune foarte mare preț felul în care arată.

Delia, o nouă apariție „nebună”

Artista a uimit din nou pe toată lumea prin stilul ei diferit, Delia a adoptat un look specific unui star rock, cu buzele negre, o coafură inedită, un machiaj extravagant și cu accesoriile pe măsură.

Dacă acum câteva zile Delia își încânta fanii cu imagini foarte provocatoare, în care a lăsat la vedere mai mult decât obișnuiește, acum artista a adoptat un stil cu totul „nebun”. Nu mai e o surpriză pentru nimeni faptul că artista este adepta schimbărilor dramatice de look, acest lucru fiind demonstrat de nenumărate ori de-a lungul carierei sale.

Delia este împătimita coafurilor extravagante

Delia Matache a demonstrat de-a lungul timpului că nu se teme de schimbări drastice. S-a jucat după bunul plac cu cele mai aprinse culori, dar și cu cele mai sobre, așa cum este cazul de față.

De asemenea, Delia iubește coafurile extravagante, colorându-și podoaba capilară în multe culori, părul verde, roz și gri fiind cele mai recente look-uri abordate de artistă.

Fanii artistei o admiră pentru flexibilitatea sa în ceea ce privește stilul vestimentar, unii dintre ei menționând chiar la un moment dat că nu le-ar ajunge o viață pentru a putea vedea toate schimbările pe care Delia le-ar face.

„Cred că nu o să ne ajungă o viață să te vedem în diferite apariții”, i-a scris un fan.
Adauga un comentariu