Local

DEMISIA! Nicolae Banicioiu fuge de răspundere! Trebuie adus cu mandat la Parchet

Publicat: 23 oct. 2019

DEMISIA!

Deputatul zero al Iaşului, omul care a coordonat, prin prisma funcţiei de ministru al Sănătăţii, cazul Colectiv, ar fi trebuit să fie audiat astăzi. Deputatul care a candidat din partea Iaşului pentru un post în Parlament trebuie să dea explicaţii procurorilor.

Din aceste perspective, Banicioiu face în continuare de ras funcţia pe care o ocupa. În urma acestui lucru, dacă ar mai exista un gram de onoare şi bun simţ, parlamentarul ar trebui să îşi dea DEMISIA din toate funcţiile publice deţinute. Nicolae Banicioiu a invocat probleme persoanele. Nicolae Banicoiu rade pur şi simplu de familiile victimelor din Colectiv.

Refuzul său a generat reacţii din partea familiilor victimelor, care cer ca Bănicioiu să fie adus cu mandat în faţa procurorilor.

Magistrații vor să afle detalii despre modul în care autoritățile au intervenit în noaptea de 30 octombrie, dar și cum au fost tratați mai apoi răniții.

În 30 octombrie 2019 se vor împlini 4 ani de la tragedia din clubul bucureştean Colectiv. În urma incendiului, au murit la faţa locului 26 de persoane, iar apoi mulţi dintre răniţii internaţi, numărul victimelor ajung’nd atunci la 64. Printre cei care şi-au pierdut viaţa în urma tragediei erau artişti, fotografi, jurnalişti, olimpici şi studenţi. Ulterior, la un şi 9 luni după tragedie, un alt tânăr a murit, ridicând bilanţul total la 65. De asemenea, zeci de persoane încă se află sub tratament pentru a-şi îngriji rănile.loading...

Adauga un comentariu