Stiri si curiozitati

Denise Rifai de la Realitatea Tv la Kanal D. Ce a spus moderatoarea despre Florin Cîțu

Publicat: 16 apr. 2021
Denise Rifai intr-un costum negru pe un folotiu rosu
Denise Rifai este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste de la noi din țară

Jurnalista Denise Rifai a făcut o trecere neașteptată de la Realitatea Tv la Kanal D. Totul a avut loc în contextul în care aceasta nu a mai fost mulțumită de faptul că, conducerea nu îi mai oferea atâta libertate ca în timpul lui Cozmin Gușă.

Moderatoarea TV nu are copii, însă declară că iubește un bărbat puternic al cărui indentitate nu vrea să o dezvăluie.

Cum a făcut Denise Rifai trecerea de la Realitatea Tv la Kanal D

Denise Rifai a ajuns să lucreze în presă deși nu are studii în domeniu. Jurnalista a terminat Academia de Studii Economice din București și Facultatea de Limbi Străine, Secția Engleză – Arabă. Și-a început cariera în jurnalism la un post de radio, iar pasul următor a fost la o televiziune online.

La scurt timp după această perioadă, Denise Rifai a ajuns să fie reporter economic la Realitatea TV. Despărțirea de acest post de televiziune a venit după ce aceasta s-a plâns de faptul că nu a primit din partea conducerii libertatea de care dispunea pe timpul lui Cozmin Gușă.

“Plec așadar de la noua RealitateaPlus, dar cu Acea RealitateaTV care astăzi nu mai e, în suflet! Sunt mulțumită că am avut parte de 9 ani de activitate jurnalistică așa cum scrie la carte, în această televiziune care, în toți anii aceștia, a fost o insulă de independență jurnalistică. Poate singura!

Iar pe dvs, iubiții mei telespectatori, promit să vă iau cu mine, pe toți, Acolo unde o să merg și eu !”, spunea Denise Rifai la acea vreme.

În prezent, aceasta moderează emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai” pe Kanal D.

Ce a spus Denise Rifai despre Florin Cîțu

Pe pagina personală de Facebook, Denise Rifai a făcut postare cu privire la situația politică actuală. Jurnalista critică aspru USR-PLUS pentru maniera în care a gestionat demiterea lui Vlad Voiculescu. Rifai susține că premierul Florin Cîțu a luat o decizie bună și că, dacă ar prelua funcția de ministru interimar al Sănătății, România ar fi în siguranță.

În opinia moderatoarei de la Kanal D, USR-PLUS  este paritdul care ”a aruncat România în aer în plină pandemie” și mai adaugă că acesta este rezultatul înțelegerilor cu PNL.

„Florin Cîțu va fi cel mai bun ministru interimar al sănătății pe care l-am avut vreodată! Pentru situația Actuală în care partiduletele USR-PLUS au aruncat România în aer, Florin a luat cea mai bună decizie și rezultatele se vor vedea imediat!

Este un tip clar la minte, ordonat și precis și va face tot ce trebuiau să facă, dar au preferat să fugă, micii politicieni de la USR-PLUS.

Cât tupeu să ai să arunci România în aer în plina pandemie COVID ?????! Așa se întâmplă când ai 15% din voturile românilor în buzunar și un partid mare ca PNL iți dă atâtea ministere pe mână”, a scris Denise Rifai pe Facebook.

Denise Rifai a trecut de la Realitatea Tv la Kanal D după anumite neînțelegeri cu actuala conducere.

Adauga un comentariu