BZI LIVE

Despre activitatea Poliției de Frontieră de la începutul anului și impactul pandemiei asupra activității și a rezultatelor. Comisarul șef de poliție Victor-Dumitru Mariniuc, șeful Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, detaliază la BZI – Galerie Foto

Publicat: 28 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Marți, 29 decembrie 2020, ora 13:00, în studioul BZI LIVE va fi prezent comisarul șef de poliție Victor-Dumitru Mariniuc, șeful Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași.

Invitatul Roxanei Caraiman va discuta despre activitatea Poliției de Frontieră de la începutul anului, mai ales în pandemie, cum au fost afectate planurile instituției, numărul mare de infectări în rândul angajaților și colaborarea regională și internațională din această perioadă.

Alte aspecte vor viza capacitatea instituției de a gestiona eficient fluxurile migraționale impuse de pandemie, consolidarea relațiilor de cooperare la nivel național și internațional, dotarea tehnică a Poliției de Frontieră și implementarea a noi tehnologii de control în punctele de trecere pentru a securiza mai eficient perimetrul frontierei de stat.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu