Cancan

Despre Cătălin Botezatu au fost lansate adesea zvonuri că a murit. Ce probleme de sănătate are celebrul designer

Publicat: 06 dec. 2021
Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate

Despre Cătălin Botezatu, celebrul designer, s-a zvonit adesea că a murit. Aceste informații reprezentau de fapt fake news-uri lansate de presa senzaționalistă. Cu toate acestea, fostul jurat Bravo ai stil s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate, de-a lungul timpului. Printre acestea se numără și cancerul. După numeroase operații și un tratament peste hotare, designer-ul a câștigat lupta cu temuta maladie. Din nefericire, nu același lucru se poate spune și despre iubita sa din tinerețe, care a murit de cancer hepatic. Recent, designerul Cătălin Botezatu a împlinit anii.

La petreceri, creatorul de modă are mereu un pahar de șampanie în mână și fumează trabuc. Cu toate acestea, aceste lucruri sunt mai mult pentru imagine. Din cauza problemelor de sănătate, Cătălin Botezatu nu mai consumă alcool, iar din trabuc doar “pufăie”. Programul încărcat nu îi permite să respecte sfaturile medicilor, fapt pentru care designerul a ajuns în repetate rânduri de urgență la spital, cu perfuzii. De asemenea, vedeta a suferit numeroase infarcturi.

Despre Cătălin Botezatu s-a spus adesea că a murit

De-a lungul timpului, Cătălin Botezatu a avut probleme grave de sănătate. Din această cauză, în presă s-a zvonit în repetate rânduri că a încetat din viață. Cu toate acestea, respectivele informații s-au dovedit a fi false. În ciuda problemelor de sănătate, vedeta nu a respectat întotdeauna sfatul medicilor, iar acest lucru a avut repercusiuni grave. Astfel, Cătălin Botezatu a ajuns de urgență la spital, după ce starea sa s-a agravat. Deși era internat în spital, vedeta a insistat să meargă la filmările unei emisiuni, de unde nu putea lipsi. Din această cauză, s-a întors de nenumărate ori în spital, în perfuzii. După suferința îndurată, Cătălin Botezatu este mult mai atent la sănătatea sa și a renunțat să mai consume alcool. Cu toate acestea, continuă să petreacă și pozează cu un pahar de șampanie în mână și fumând trabuc. Din cauza programului încărcat, vedetei îi este greu să respecte indicațiile medicilor.

„Am mai multe proiecte de televiziune, unele și peste hotare, dar momentan nu pot să vorbesc despre ele”, spune fostul jurat de la Kanal D.

Creatorul de modă s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate

Anul trecut, Cătălin Botezatu a fost operat de cancer. Pe timp de pandemie, creatorul de modă și-a luat toate măsurile de siguranță. A avut activitate și pe timp de izolare, deoarece s-a ocupat cu gătitul, curățenia și chiar și-a renovat casa. Din cauza multiplelor probleme de sănătate, acesta nu se mai teme de moarte.

„Acum, uitându-mă în urmă și știind că am trecut pe lângă moarte, nu îmi mai este frică. Până la urmă, te lași în mâna lui Dumnezeu, faci exact ce îți dictează subconștientul”, a declarat celebrul designer.

Când a plecat în Turcia, alături de echipa emisiunii Next Top Model, starea de sănătate i s-a înrăutățit în camera de hotel. Astfel, Cătălin Botezatu a avut stări de amețeală, dureri în piept și insuficiență respiratorie. Până la acea dată, vedeta a suferit două infarcturi, iar medicii l-au înștiințat că are probleme de sănătate foarte grave. În mod uimitor, cancerul a pornit de la o simplă apendicită. Așadar, în ciuda rău-voitorilor, Cătălin Botezatu nu a murit, dar s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, fapt pentru care are mai multă grijă de viața sa.

Adauga un comentariu