BZI LIVE

LIVE VIDEO – Despre lipsa vaccinului antigripal cu medicul Tudor Chiuhodaru, în direct la BZI LIVE. De ce nu produce România acest medicament utilizat pentru imunizare împotriva gripei? – FOTO

Publicat: 26 oct. 2020

O nouă emisiune medicală în studioul BZI LIVE. Invitatul moderatoarei Roxana Caraiman de marți, 27 octombrie 2020, de la ora 13.00, este dr. Tudor Ciuhodaru, medic primar medicină de urgență. Dr. Tudor Ciuhodaru, europarlamentar, va vorbi despre implicarea companiilor farmaceutice din România în combaterea infecției cu SARS-CoV2. De ce în România nu se produc medicamentele care se aadministrează bolnavilor diagnosticați cu Covid-19, dar și despre lipsa acută de vaccin antigripal, medicament extrem de căutat în această perioadă pentru imunizare împotriva gripei. România producea vaccin antigripal, dar de câțiva ani acest medicament se importă. Medicul Tudor Ciuhodaru va vorbi și despre închiderea filialei Iași a Institutului Cantacuzino și diminuarea producției instituției de cercetare botezată de câtva timp cu denumirea de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară Cantacuzino.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu