BZI LIVE

LIVE VIDEO – Despre situaţia din spitalele suport Covid-19 din Iaşi, dar şi despre vaccinul antigripal şi necesitatea lui pentru imunizarea populaţiei, cu prof. dr. Carmen Dorobăț la BZI LIVE

Publicat: 28 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Marţi, 29 septembrie, de la ora 14:00 la BZI LIVE va intra în direct prof. dr. Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi. Invitata Roxanei Caraiman va discuta despre situaţia din spitalele suport Covid-19 din Iaşi, despre spitalul mobil din Leţcani, dar şi despre vaccinul antigripal. Spitalele suport Covid-19 din Iaşi lucrează la capacitate maximă şi asta pentru că, în fiecare zi se depistează pozitiv la infecţia cu Covid-19 zeci de ieşeni. Din acest motiv, medicii urmăresc cu interes începerea activităţii medicale de la spitalul mobil din Leţcani. Prof. dr. Carmen Dorobăț va discuta despre situaţia în care se află spitalul mobil din Leţcani.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

 

Adauga un comentariu