Horoscop

Despre zodii 2020. Zodii cu doua fete

Publicat: 21 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Despre zodii 2020. Zodii cu doua fete
Unii nativi nu au nici un fel de remușcare sau mustrare de conștiință

Despre zodii 2020. Se întâmplă uneori ca persoanele de lângă noi să-şi schimbe brusc comportamentul. Alteori, astăzi spun una, mâine alta. Acest lucru poartă denumirea de bipolaritate. Conform definiţiei, e vorba de o succesiune de schimbări bruşte de comportament, într-un interval de timp record.

În viaţa de zi cu zi spunem că avem de-a face cu persoane ipocrite, cu două fețe. Iată nativii din zodiac care, uneori, ne fac această surpriză neplăcută şi se schimbă brusc în comportament şi atitudine.

Gemeni – Zodia cu fire malefică

Gemenii au ca planetă guvernatoare pe Mercur. Aceasta e planeta şi a dualităţii, şi a mişcării. Aşadar, sunt curioşi din fire, dar uneori malefici. Vor să ştie totul despre orice şi îşi urmăresc propriul interes.

Despre zodii 2020. Leu – Capabil să calce şi pe cadavre

Fiind semn de felină, e mândru din fire şi consideră că e cel mai bun. Are însă şi o ambiţie ieşită din comun, din cauza căreia e în stare să facă orice, chiar să calce pe cadavre. Exact ca şi leul din savană, consideră că totul i se cuvine, are teritoriul lui şi se comportă precum un răsfăţat. Bineînţeles, iese şi în evidenţă.

Balanţă – Indecisă şi comodă

Tot timpul trebuie să îi acorzi susţine şi confirmare. Chiar şi când face lucruri mărunte, cei din jur trebuie să-i acorde atenţie şi să-i laude abilităţile şi rezultatele. În ciuda personalităţii puternice, uneori este comodă şi indecisă. Iar în momentele în care nu ştie cum să rezolve o situaţie, se foloseşte de cei dimprejur fără nici o mustrare de conştiinţă. Popular spus, Balanța scoate jarul din foc cu mâinile altuia.

Scorpion – Maestrul disimulării

Îşi ascunde sentimentele pentru că e introvertit, dar şi misterios. În acelaşi timp are o personalitate puternică şi mereu suspicios şi gelos. Uneori se simte în tonul lui şi invidia, dar rar de tot. Aceste lucruri îl fac pe Scorpion să fie un maestru al disimulării.

Adauga un comentariu