WoW!

Horoscop pe 7 ani. Zodii norocoase in urmatorii ani

Publicat: 12 aug. 2020
Horoscop 7 septembrie 2020
Horoscop 7 septembrie 2020

Horoscop pe 7 ani. Vrei să vezi ce te aşteaptă în următorii ani? Astrologul Nicoleta Svârlefuș a întocmit horoscopul pentru 7 ani de acum înainte. Iată ce se va întâmpla cu fiecare zodie, pe scurt.

Unii vor avea parte de câştiguri nesperate. Altora, schimbările planetare le vor aduce modificări în destin, mai mult sau mai puţin dorite.

Berbec
Va avea doar de câştigat până în 2027. Nativul de Foc va trece prin schimbări care îi aduc succesul. Se va bucura de ele cu mai multă mulţumire decât îi este specific.

Taur
Poate îşi schimbă locul de muncă. Poate va urma nişte cursuri de recalificare. Ideea este că, probabil, se va axa pe mai multe activităţi şi va vedea lucrurile şi din alte unghiuri. Aşadar, va evolua.

Gemeni
Sănătatea trebuie să fie primordială mai ales în prima perioadă a celor 7 ani. E bine să facă unele schimbări în dietă şi modul zilnic de viaţă, pentru a nu se confrunta cu unele probleme de sănătate şi nici pentru a le agrava pe cele deja existente.

Horoscop pe 7 ani. Ce zodii vor trage lozul câștigător

Rac
Va munci, uneori, chiar şi dublu. Foarte probabil că viaţa profesională să sufere o turnură neaşteptată. Nu va mai simţi stabilitate în ceea ce priveşte locul de muncă.

Leu
Datorită planetei Uranus, care va sta 7 ani în semnul lor, va evolua spiritual. Nativii din zodia Leu vor începe să se gândească la lucruri pe care, până acum, nici nu le conştientiza.

Fecioară
Deşi ultimii ani au fost istovitori, e pregătită de noi provocări, mai ales în plan profesional. În plus, va simţi că i se deschid orizontul şi are parte de mai multe perspective.

Scorpion
În perioada imediat următoare, nativii din zodia Scorpion vor face o schimbare la 180 de grade. Rămâne de văzut dacă în plan personal sau în plan profesional.

Capricornul va fi zen

Săgetător
Jupiter îi ajută pe nativii Săgetător să scape de emoţiile negative şi să iasă din zona de instabilitate, în care se afla de ceva timp.

Capricon
Va fi zen. Va avea parte de extrem de mult schimbări, din toate punctele de vedere. În schimb, îşi va regăsi liniştea.

Vărsător
Simţul civic va fi sinonim cu Vărsătorul. De-acum încolo se va implica în activităţi sociale şi chiar în lucruri ce privesc organizarea localităţii în care stau.

Peşti
Bani mulţi pentru nativii Peşti. Nu aşa mulţi ca în 2017 sau 2018, dar nici nu vor fi de neglijat câştigurile ce îi aşteaptă. Aşadar, stabilitate financiar.

Iată horoscopul pentru toamna anului 2020:

Comentarii
Adauga un comentariu