Cancan

Detalii din viața modelului Ileana Lazariuc. Vedeta are o afacere înfloritoare ce îi asigură un trai decent

Publicat: 02 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Detalii din viața modelului Ileana Lazariuc. Vedeta are o afacere înfloritoare ce îi asigură un trai decent
Cu toate că a încheiat un mariaj de 17 ani, Ileana Lazariuc are o viață bună atât pe plan personal, cât și profesional

Ileana Lazariuc a intrat în lumea modelingului de la o vârsta fragedă. Aceasta a început să fie în lumina reflectoarelor după ce s-a căsătorit cu Ion Ion Țiriac. Cu toate că cei doi au avut un mariaj destul de lung, au decis să divorțeze. 

Cu toate că nu mai sunt împreună, Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au avut un schimb de replici pe rețele de socializare ce au pus pe gânduri internauții. 

Detalii din viața modelului Ileana Lazariuc

Ileana Lazariuc și-a început cariera de model de la vârsta de 15 ani. De-a lungul anilor, aceasta a mai cochetat și cu actoria și muzica. Călcându-i pe urme mamei sale, vedeta a jucat în filme precum „Gala”, „Supraviețuitorul”, „Attack Force” și „Burlacii”. În ceea ce privește viața personală, modelul s-a căsătorit cu Ion Ion Țirian în 2009. Ulterior, cuplul a decis să se despartă în 2017. Divorțul a fost ținut secret, până în 2019. În prezent bărbatul are o relație cu Sorana Cîrstea. Cu toate că au avut un mariaj îndelungat și au împreună doi băieți, cuplul a decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au rămas în relații bune, iar de curând au existat câteva replici savuroase în mediul online între Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac. Vedeta a postat pe Instagram o fotografie, iar la descrie a scris: „Când tu ești centrul universului lui. Mișcă-te dreapta și zâmbește, a spus el, lumina soarelui te prinde mai bine din unghiul acela”. Replica de la fostul soț nu a întârziat să apară: „Am vrut să prind apusul în părul tău”. 

După divorț, Ileana Lazariuc s-a concentrat mai mult asupra familiei sale și nu a mai acordat atenției cariei sale. Invitată la emisiune lui Cătălin Măruță, mama actriței a vorbit despre fiica sa. Femeia a menționat că fosta soție al lui Ion Ion Țiriac pune foarte mult accent pe creșterea celor doi băieți.

„Ileana e foarte bine, își crește băieții. Cel mare face 14 ani, ce repede trece timpul. Celălalt o să facă 13. Sunt mari, sunt înalți, mă uit de jos în sus la ei. Copiii sunt cei mai frumoși pentru părinții lor. Ileana este mămoasă, își acordă toată atenția creșterii băieților, mă încântă acest lucru.”, a declarat  Anastasia Lazariuc.

Ileana Lazariuc are o afacere înfloritoare ce îi asigură un trai decent

Cu toate că nu s-a mai axat pe cariera sa de model, vedeta deține o afacere ce îi asigură un trai decent. Vedeta are un magazin în București și un site ce comercializează produse de lux la mâna a doua. Doritoarele pot achiziționa atât produse vestimentare, cât și pantofi, genți sau accesorii. Spre exemplu, o pereche de pantofi de la Coco Chanel se pot cumpăra cu suma de 3000 euro. Afacerea a fost deschisă în 2014, iar între 2018 și 2019, modelul a avut încasări de 750.000 de euro. Mai mult de atât, magazinul fizic a avut circa 1500 de clienți pe zi ce au achiziționat produse de lux.

„Ideea a pornit din dressingul meu, care devenise neîncăpător, dar cunoșteam de ceva timp acest model de business din alte țări. Piața magazinelor second-hand de lux este încă la început și cu siguranță se poate dezvolta mult mai mult. Prin mai multă informare și renunțarea la false concepții, putem ajunge și noi la nivelul de dezvoltare a acestui business de pe alte piețe. Potențialul este foarte mare”, a precizat vedeta.

Cu toate că a încheiat un mariaj de 17 ani, Ileana Lazariuc are o viață bună atât pe plan personal, cât și profesional. O altă femeie de afaceri ce deține o companie prosperă este și Cristina Bâtlan.

Adauga un comentariu