Cancan

Detalii mai puțin cunoscute despre soțul Irinei Fodor. De ce nu mai cântă Răzvan

Publicat: 24 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Detalii mai puțin cunoscute despre soțul Irinei Fodor. De ce nu mai cântă Răzvan
Irina Fodor și soțul ei, Răzvan, au lucrat la Pro TV

În trecut, Irina Fodor și soțul ei, Răzvan, au lucrat la ProTV. Recent, cei doi s-au mutat la postul Antena 1. Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina Pistol în emisiunile Chefi la Cuțite și Asia Express. Mai mult, Răzvan a participat la emisiunea Asia Express alături de Chef Sorin Bontea. De la destrămarea formației Krypton, fostul solist a mai scris cântece, dar acestea nu au fost acceptate de marile posturi de radio. Deși nu mai cântă de ani buni, Răzvan Fodor visează să colaboreze cu marii artiști ai lumii.

Răzvan Fodor a fost vocalistul formației Krypton în perioada 2000-2006. În perioada de glorie, a fost foarte admirat de publicul feminin. Din această cauză, a primit amenințări din partea soților geloși. După ce formația s-a destrămat, artistul s-a reorientat spre actorie și a apărut în filme cunoscute ca #Selfie și #Selfie69. Din 2007, formează un cuplu foarte frumos cu Irina Fodor. Înainte cariera la Antena 1, aceasta a fost coprezentatoarea emisiunii Vocea României, alături de Pavel Bartoș.

Soțul Irinei Fodor, Răzvan, a fost liderul trupei Krypton

Răzvan Fodor nu mai cântă din 2005, de când formația Krypton s-a destrămat. În acel an, s-a reprofilat spre meseria de actor. Cu toate acestea, a declarat că și-ar dori să revină pe scenă. De-a lungul timpului, a înregistrat mai multe piese, care însă nu au fost acceptate de marile posturi de radio. Faima i-a adus și probleme. În anii de glorie, era foarte admirat de către doamne și domnișoare. Din această cauză, într-o zi a fost sunat de un soț gelos.

„Mi-a zis că are numărul meu de telefon din agenda soției sale, o anume Carmen. Bănuitor, mi-a zis destul de elegant că, dacă țin la viață, să nu mă mai întâlnesc cu ea”, a povestit soțul Irinei Fodor în urmă cu ceva timp.

Cu toate că nu mai cântă de mai bine de 15 ani, vedeta încă visează să colaboreze cu celebrul artist Sting. În 2011, Paula Seling și Răzvan Fodor au lansat un single împreună. Melodia se numește Ceva bun și a fost lansată în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

Irina și Răzvan Fodor au plecat de la Pro TV la concurență

La Pro TV, Răzvan Fodor a prezentat emisiunea Vorbește Lumea. Potrivit surselor, artistul a ales să plece din cauză că producătorii nu l-au mai implicat în proiecte importante. La Antena 1, Răzvan a prezentat MasterChef și a participat în emisiunea Asia Express, sezonul 3. El a și câștigat competiția alături de bunul său prieten, Chef Sorin Bontea. Cei doi sunt prieteni încă din copilărie.

Și Irina Fodor, soția lui Răzvan, a lucrat la ProTV. În 2018, aceasta a prezentat emisiunea Vocea României, alături de Pavel Bartoș. Pe parcursul emisiunii, soția lui Răzvan transmitea imagini din culisele concursului. Irina Fodor a venit la Antena 1 ca prezentatoare a emisiunilor Chefi la Cuțite și Asia Express. În aceste emisiuni, vedeta a înlocuit-o pe Gina Pistol, care a intrat în concediu de maternitate. În altă ordine de idei, soțul Irinei Fodor, Răzvan, este mulțumit de activitatea sa profesională dar și de viața de familie.

Adauga un comentariu