Titlurile zilei

Detaliile din spatele împăcării fraților Corduneanu, la mormântul lui Costel. Grațiela a izbucnit în lacrimi și a strigat către sicriu: „Am reușit ce mi-ai zis!” – FOTO/VIDEO

Publicat: 22 apr. 2024
_____ Vizualizări 27 Comentarii
Detaliile din spatele împăcării fraților Corduneanu la mormântul lui Costel. Grațiela a izbucnit în lacrimi și a strigat către sicriu Am reușit ce mi-ai zis - FOTOVIDEO
Înainte ca sicriul în care se afla Costel Corduneanu să fie coborât în groapă, frații acestuia s-au împăcat

Frații Corduneanu s-au împăcat la mormântul lui Costel. Toți s-au îmbrățișat și au jurat că nu se vor mai certa. Conflictul dintre aceștia a durat ani la rând, iar unii dintre ei au ajuns după gratii

Vineri, înainte ca sicriul în care se afla trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu să fie îngropat, s-a întâmplat un lucru la care puțini se așteptau. Toți frații s-au îmbrățișat și au jurat că nu vor mai exista între ei conflicte. Cum s-a ajuns aici? Se pare că una dintre cele mai mari dorințe ale lui Costel Corduneanu a fost aceea ca frații săi să nu mai fie certați. Dorința i-a fost îndeplinită, iar Grațiela, soția lui Costel i-a îndemnat pe toți să se împace. Văduva a strigat cât a putut de tare către sicriul lui Costel Corduneanu: „Am reușit ce mi-ai zis”.

Grațiela, personajul-cheie în împăcarea fraților Corduneanu

Frații Corduneanu s-au înțeles extrem de bine, până când Adrian și Petronel au început să se certe. Cei doi și-au făcut mult rău. S-au amenințat, s-au înjurat și au ajuns să depună plângeri la poliție pe bandă rulantă. Totul a plecat de la niște afaceri în domeniul imobiliar. Până la urmă, Petronel și soția sa, Alina, au ajuns pentru o vreme după gratii. La fel și Adrian. Conflictul era în toi când s-a stins Costel. Înainte să moară, i-a cerut soției sale, Grațiela, să facă pace între frați. Cea din urmă a reușit, spre uimirea tuturor. Nimeni nu se aștepta ca Adrian să se îmbrățișeze cu Petronel după tot răul pe care și l-au făcut.

„Costele, toată viața ta ai făcut numai împăcări peste tot în lume. Azi, în ultima clipă, în fața tuturor, ai făcut cea mai mare și frumoasă împăcare”, a postat un apropiat al fraților Corduneanu, la scurt timp după ce Adrian și Petronel s-au îmbrățișat.

Costel Corduneanu a făcut pace între clanuri de zeci de ori

Costel Corduneanu a aplanat, de-a lungul anilor, zeci sau, poate, sute de conflicte. Cum reușea? Este simplu de înțeles. Capi ai lumii interlope, ajunși săptămâna trecută la Iași, au povestit cum Costel Corduneanu intervenea ori de câte ori era nevoie pentru ca anumite grupări să nu intre în conflict. Costel nu apela la forță, la amenințări sau alte lucruri la limita legii. Întotdeauna se baza pe respectul pe care cei din lumea interlopă i-l purtau.

„Costel dădea câteva telefoane și rezolva problema. Era respectat, a făcut pace în multe situații. În toată țara și în străinătate. Când era o problemă undeva, la Costel se apela și el rezolva”, a spus unul dintre interlopii care au participat la înmormântarea lui Costel Corduneanu.

Vă reamintim că, timp de trei zile, Iașul a fost locul de întâlnire a sute de interlopi din țară și din străinătate. Trupul lui Costel Corduneanu a fost depus în incinta restaurantului La Castel. Cei care au participat la priveghi au fost serviți cu porci și berbeci la grătar și cu diferite băuturi. Vineri, Costel Corduneanu a fost înmormântat în Cimitirul „Eternitatea”.

Zvonurile spun că familia Corduneanu ar fi cheltuit peste 50.000 de euro pentru funeralii. Acum, odată cu împăcarea fraților Corduneanu, în lumea interlopă este oarecum liniște, însă nu este clar cine va prelua atribuțiile lui Costel.

Comentarii
 • da nu ne intereseaza, ii postati pe astia de o saptamana. a murit un infractor, nu vreo personalitate importanta, ziar de duzina ce sunteti.

 • Chiar ne interesează că s-au împăcat niște ticăloși? Dimpotrivă, este o veste foarte proastă pentru oamenii cinstiți.

 • Să-i ia Dracu pe toți infractorii din neamul cordunenilor, ne-am săturat de câ caturile astea, mă pi ș pe împăcările lor și pe toate articolele voastre despre ei ! Nici acum nu ne lăsați ?
  Exemplu clar de corupție ! Ar trebui toți șefii autorităților demiși, cu a fost posibil să fie girată o astfel de manifestare într-un oraș ca Iașul ? Nimeni nu a luat nicio măsură nici poliția, poliția locală DSP etc. Țiganii fac ce vor și toate autoritățile stau ascunse, propun să se desființeze judecătoria, tribunalul și curtea de apel de la Iași, să se facă stabor și gata !

 • Ca un crestin ortodox spun binecuvantata sa fie impacarea fratilor indiferent ca sunt fratii Corduneanu sau oricare alti frati. Macar fratii sa nu traiasca in dusmanie ca in jur totul este ura ,invidie , rautate , multa mizerie. Odihneasca – se in pace Costel si toti cei plecati dintre noi.

 • TOT RESPECTUL PENTRU CLAN. TOTI IESENII VA ADORA, RESPECTA SI OMAGIAZA. SPER SA AVEM UN PRESEDINTE CA DUMNEAVOASTRĂ DIN CLAN! VA IUBIIIIIIIIIMMMMMMM!!!

 • multe babe si mosnegi care nu erau de etnie acolo la pomana si nici saraci muritori de foame nu erau. cat de grotesc! sa fii bine imbracat, cu pensie, si sa te umilesti dandu-ti branci pentru o punga cu ceva de pomana si un pahar de suc/vin/rachiu. de aia si PSD si PNL ne conduc de 34 ani, ca isi permit cu un asemenea electorat pomanagiu.

 • Si cand a murit tatăl lui Cosmos la fel a fost ! Așa e tradiția la ei. Pana la urmă e dreptul lor, legea le permite! Acum poate dă Domnul sa fie un început de sfârșit pentru clan . Iar autoritățile sa nu mai doarmă în papuci si sa vegheze atent ca sa nu se mai dea posibilitatea să ia naștere alt clan sa se ridice alții.

 • @Anonim 9:34 – Bună observație cu babele si moșnegii îmbrăcați bine care se îmbulzeau la pomană!!! Politicienii sunt capii lumii interlope din România. Ei decid cine ramane in libertate fara deranj si cine se duce pe la pușcărie. Degeaba ii înjurați si spurcati pe interlopi online, atat timp cat fata in fata nu aveți curaj nici psss să le ziceți. Nici țiganilor, dar nici politicienilor. De asta le merge bine si isi permit orice in Romania. Toată lumea îi acceptă si nimeni nu le pune bete în roate. Când există asa mulți fraieri in Romania, indiferent de vârstă, cred si eu ca le merge de minune. 😇

 • Cam ce a ajuns Iasul: subiecte de presa locala despre niste interlopi. Si voi vreti sa va lege orasul cu autostrada catre vest. Inapoi in copac cu tot cu interlopii despre care scrieti cu asa pasiune.

 • Curva dracului, ai fi reușit dacă toate gunoaiele societății de la înmormântare s-ar fi angajat cu carte de muncă!
  A crăpat un destrăbălat iar o curva face conferință!
  O familie de nimic, un clan care și-au schimbat nevestele , Petronel, Adrian, Costel……!
  Ce oameni sunt ăștia care se fut ?? Soții, cumnatele , cumnații între ei?????
  Animale tampite

 • Curva dracului, ai fi reușit dacă toate gunoaiele societății de la înmormântare s-ar fi angajat cu carte de muncă!
  A crăpat un destrăbălat iar o curva face conferință!
  O familie de nimic, un clan care și-au schimbat nevestele , Petronel, Adrian, Costel……!
  Ce oameni sunt ăștia care se fut ?? Soții, cumnatele , cumnații între ei?????
  Animale tampite

 • Din cauza unor astfel de înaripate imfractpare închise la culoare românii au de suferit în ceea ce privește Spațiul Schengen si vizele ptr. USA! Rușine pentru că involuntar le faceți reclamă unor nenorociți cu ani vechime de pușcărie! Acum ne-ar trebui un Căpitan sau mult mai bine un Mareșal fmm lor de tâlhari și infractori!

 • nici in postul pastelui nu stiti Sa va vedeti de viata voastra…a murit un om…daca a gresit …plateste in fata lui dumnezeu…nu la niste dobitoci barfitori hal de voi

Adauga un comentariu