Prima pagină » Local » Împăcarea anului la mormântul lui Costel Corduneanu! Adrian Beleua s-a îmbrățisat cu fratele lui, Petronel. Cei doi nu au vorbit de ani întregi – EXCLUSIV, FOTO

Împăcarea anului la mormântul lui Costel Corduneanu! Adrian Beleua s-a îmbrățisat cu fratele lui, Petronel. Cei doi nu au vorbit de ani întregi – EXCLUSIV, FOTO

19 apr. 2024, 15:33, 7 ,
BZI.ro, în Local

Împăcare șoc la mormântul lui Costel Corduneanu! Adrian și Petronel s-au îmbrățișat și și-au jurat că nu se vor mai certa niciodată, asta după ce cei doi nu și-au mai vorbit de ani întregi din cauza unor afaceri imobiliare.

Liderul clanului Corduneanu a fost înmormântat astăzi, 19 aprilie 2024, la cimitirul Eternitatea. Trupul neînsuflețit se află într-un sicriu Boston a fost îngropat într-un cavou de marmură neagră și a fost purtat pe umeri de mai mulți bărbați.

Citește și Nelson Mondialu, declarații bombă la mormântul lui Costel Corduneanu: „Era atât de iubit, încât trebuia să trăiască cât Avram” 

După slujba de înmormântare, sicriul a fost scos din biserică în ropote de aplauze și au fost eliberați mai mulți porumbei albi.

 

Comentarii
  • Adrian să moară de cancer la dinți. Iar Petronel de cancer la prostata.

  • Așa era Costel împacă pe toată lumea și pe ultimul lui drum a făcut același Lucru Respect Familia Corduneanu Și sincere condoleanțe Dumnezeu să-l odihnească în pace

  • Asta-i viata! Era tânăr la doar 54 de ani… Dumnezeu o sa judece pe toată lumea după faptele sale. Sunt multe comentarii răutăcioase, dar fiecare are păcatele lui. Păcat ca a pierdut ani din viata si sănătate prin pușcării, pentru un așa zis „trai mai bun”. Nu știu cat de bun a fost daca iți pierzi si sănătatea odată cu acel trai. A fost si este respectat de majoritatea din sport sau din lumea „interlopa”, dar respectul asta la plătit cu prețul vieții pana la urma.

  • Un bulagiu ordinar, bine ca a crăpat!
    A chinuit atâția oameni!

  • starpitura de tzigan, sa ma kak pe crucea lui

  • Visarion Puiu

    Mnezeu nu doarme, ii curata pe carcalacii imputzitzi, moarte tziganilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *