Actualitate

Dezvăluirile cutremurătoare făcute de judecătorul Ovidiu Puțura: ”SRI cu generalul Dumbravă și generalul Coldea își trimitea oamenii în sala de judecată pentru a se asigura că judecătorul dă verdictul care trebuie! ”

Publicat: 02 mai 2024
_____ Vizualizări 11 Comentarii
Dezvăluirile cutremurătoare făcute de judecătorul Ovidiu Puțura SRI cu generalul Dumbravă și generalul Coldea își trimitea oamenii în sala de judecată pentru a se asigura că judecătorul dă verdictul care trebuie
Generalii SRI Dumitru Dumbravă și Florian Coldea își trimiteau oamenii în sălile de judecată pentru a se asigura că judecătorii dau verdictele care trebuie, explică fostul judecător Ovidiu Puțura

Sunt dezvăluiri fără precedent, dezvăluiri care cutremură sistemul mafiot din România. Fostul judecător Ovidiu Puțura explică cum serviciile, adică SRI, trimiteau oameni în sala de judecată cu plicuri pe care scria senința pe care judecătorul trebuia să o dea împotriva inculpatului. Artizanii sistemului au fost și sunt generalul Dumbravă și adjunctul SRI de la acea vreme și anume generalul Coldea.

Vedem cum toții, oameni curajoși care nu au vrut să facă parte din sistemul mafiot, încep să vorbească și să dezvăluie adevăruri cutremurătoare cum majoritatea judecătorilor, procurorilor sunt la comanda serviciilor gen SRI. Sute, mii de oameni de afaceri au fost condamnați pe nedrept pentru că nu au vrut să accepte să devină marioneta acestor corupți și avari după putere și bani.

Judecătorul Ovidiu Puțura face dezvăluiri cutremurătoare despre SRI și sistemul mafiot: ”Generalul Dumbravă și generalul Coldea își trimiteau oamenii să se asigure că judecătorul dă verdictul corect”

Fostul Judecător Ovidiu Puțura, secretar de stat MJ condamnat în iunie 2017 la 5 ani de închisoare pentru infracțiuni de corupție a ieșit in prim plan după ce a fost incarcerat. El a fost chemat și la comisia de control a SRI. Judecătorul a dezvăluit cum în timpul propriului proces generalul Dumbravă stătea în sala de judecată, iar judecătorul a cerut o pauză de ceai, timp în care generalul SRI Dumbravă a ieșit din sală și s-a dus în cabinetul personal al judecătorului.  Pe vremea când judecătorul Ovidiu Puțura era secretar de stat la Ministerul Justiției, generalul Dumitru Dumbravă a vrut să preia anumite atribuții de la el. A fost refuzat, iar generalul Dumbravă i-a transmis că o să supere domnul Coldea pentru acest refuz.  Mentionând deseori că generalul SRI Dumitru Dumbravă era văzut în instanță unde le spunea judecătorilor să ia anumite decizii.

Completul dă această soluție pentru că de cele mai multe ori primește o informare privind soluția pe care trebuie să o dea. De când a intrat în câmpul tactiv, justiția nu a mai fost oarbă pentru că știa să citească. Adică știa să citească plicurile galbene, uneori erau și bilețele. Pentru că uneori nu se scria o anumită pedeapsă ci și anumite lucruri despre persoana respectivă ca judecătorul sau completul respectiv să fie convins că ceea ce face este bine, este pentru binele nației și pentru asanarea corupției din România. Era ca un fel de notă. Eu știind de la cei care m-au informat că SRI urmărește nu doar ceea ce fac judecătorii ci și in sala de judecată vedeam cum vine personajul, ofițerul de la SRI și stătea în sala de judecată să supravegheze pe judecător că face ceea ce i s-a spus. Era câte unul banal. Eu personal nu am avut unul banal pentru că și eu mă așteptam să vină o persoană necunoscută în sala de judecată pentru că am fost atenționat referitor la acest aspect, dar a venit domnul general Dumbravă ca să fie sigur. A venit la mine la proces.” explică judecătorul.

SRI dorea un contract ca să controleze pușcăriașii

Fostul secretar de stat a fost audiat în 2019 înainte de a fi eliberat condiționat de un judecător britanic prin videoconferință în legătură cu două interviuri pe care le-a acordat din închisoare. Au fost trei motive foarte importante pentru care i s-a făcut dosarul. Unul dintre motive a fost refuzul judecătorului Ovidiu Puțura să le acorde celor de la SRI contractul referitor implementarea brățărilor electronice pentru pușcăriași. Miza era una mare! În acest fel, prin montarea de brățări electronice, SRI îi controla pe deținuții care aveau montate astfel de brățări :

Unul a fost legat de Codul Penal și cel de Procedură Penală. Celelalte motive au fost legate de un contract pe care îl dorea SRI-ul și eu nu am fost de acord să il semnez. Era un contract legat de brățările electronice. SRI își dorea foarte mult să ia acest proiect pentru că odată cu această chestiune și supravegherea se ducea la ei. M-am contrat cu Dumbravă care spunea că o să se supere domnul general dacă nu sunteți de acord, adică domnul  Florian Coldea, iar eu îi răspundeam că nu este de competența SRI să urmărească deținuții. Nu am avut eu vreo chestiune personală cu vreunul dintre ei. Eu doar îi spuneam că această treabă este în Ministerul Justiției.” vorbește Ovidiu Puțura.

Generalul Dumitru Dumbravă a fost la procesul judecătorului Ovidiu Puțura

Judecătorul Ovidiu Puțura a mai dezvăluit faptul că generalul SRI, Dumitru Dumbravă a asistat la procesul lui. Înainte să se întâmple acest lucru, judecătorul a avut informații care dezvăluiau posibila prezență a generalului, dar avocații nu l-au crezut. Omul povestește cum în timpul propriului proces, judecătorul care prezida i-a întrerupt pledoaria și i-a cerut un răgaz să bea un ceai pentru că nu se simte bine. În acest timp, generalul Dumitru Dumbravă care se afla în sala de judecată a ieșit și s-a deplasat pe culoarul care dă în biroul judecătorilor. Avocații lui Ovidiu Puțura pot confirma acest aspect, oamenii rămânând șocați de această imixtiune a  SRI în domeniul Justiției:

Am fost atenționat de către politic din cadrul SRI că o să se întâmple acest lucru respectiv că judecătorul va fi contactat de către cineva de la SRI pentru a avea grijă ca soluția să fie cea care se dorește. În această situație am luat legătura cu avocații pe care îi aveam. S-au uitat la mine cu ochii bulbucați au zis că așa ceva nu se poate întâmplă și că probabil m-a afectat perioada asta de procese. Însă au constatat și ei, la fel ca și mine, că în timp ce eu dădeam o declarație am fost întrerupt de către judecător, judecătorul a solicitat de la mine, formal, o pauză de câteva minute pentru a bea un ceai pentru că se simțea rău. A ieșit din sala de judecată, s-a întors după câteva minute. Întâmplarea face ca exact în acea perioadă să fie în Curtea de Apel și domnul general Dumbravă care intrase sigur pe ușa publicului, nu pe ușa în care intrase judecătorul. Acest lucru sigur că a fost confirmat, poate fi confirmat de avocații mei care au văzut. Nu dădea el ordinele, el era o persoană de legătură. Din informațiile pe care le am, și după ce s-a întâmplat acest episod m-am informat și mai mult asupra acestui aspect. Am informații că acest lucru s-a mai petrecut și în alte cauze.

Aceste dezvăluiri făcute de fostul judecător Ovidiu Puțura despre cum SRI controlează judecătorii și procurorii sunt cu adevărat șocante. Vedem cum sistemul mafiot din România se bagă în Justiție și îi controlează pe cei care dau verdicte. Este de necalificat cum SRI-ul trimite plicuri către judecători pe care este scrisă sentința care trebuie dată. Dacă judecătorul nu poate fi controlat, atunci i se înscenează diverse dosare și este băgat în închisoare. Trebuie să înțelegem că prin această imixtiune sunt sute, mii de oameni de afaceri, politicieni, care au fost condamnați pe nedrept. Sunt mii de familii, copii, care au fost distruși de generalul Florian Coldea și generalul Dumitru Dumbravă, iar un exemplu concret este reprezentat de judecătorul Ovidiu Puțura care a stat închis mai mulți ani.

NOTĂ: ÎN ZILELE URMĂTOARE VA URMA EPISODUL DOI AL DEZVĂLUIRILOR. O SĂ AFLAȚI CUM VĂRUL LUI FLORIAN COLDEA AMENINȚĂ JURNALIȘTII INCOMOZI ȘI O SĂ MAI AFLAȚI CUM SRI CONTROLEAZĂ REPARTIZAREA DOSARELOR CĂTRE JUDECĂTORI PRIN SISTEMUL ECRIS.

 

VOM REVENI!

Comentarii
  • Stiu ca o sa ma injurati , dar Basescu Petrov daca mai avea dreptul la un mandat , multi erau la ,,casuta cu zabrele”. Nu uitati , celebrele arestari si organizarea DNA . Sau aproape impuscatul Bombonel. Se zice ca Adrian sovieticus Severin a patit-o tot datorita Spanchilui.

  • Anonim, mai 2, 2024 la 4:43 pm

    Nu am de ce sa te injur. Doar ca ma mira sistemul tau de gandire. Se pare ca pentru tine amestecul lui Base in justitie nu este o problema. Pai atunci, sa nu ne mai miram ca secu se amesteca. Cu un exemplu atat de inalt …

  • Oare ce au de spus judecatorii,se simt confortabil?Oare acei judecatori si cei care trageau sforile,n-ar trebui cercetati?

  • Se cred ,,Dumnezei?!” Nuu, nu-i așa Bobiță! Știu ce-ai făcut astă vară! Și cum găina a băgat degetele pe gât și a vomitat. Toate se ,,întoarce”-ntr-o zi! Ai pix?! Bun așa!

  • Usurel, domnule judecător. Sunteți în parteneriat cu SRI și politicieni. Oricum, mafia din justiție este peste SRI, ei au distrus România , ei ignoră dispozițiile elegii, aplică legea după cum le place. Constituția? Magistrații fac cu bolta peste dispozițiile constituției, jigodii ordinare cu beneficii nesimțite.

  • Aiurea, procesele ajungeau la judecătorii tocmiți de SRI așa că nu era nevoie să mai trimită oameni și, în plus, pronunțarea nu se dă pe loc ci după 1-2 3-4 termene…. Judecătorii erau pe mână cu securiștii , au fost dezvăluite protocoalele… Articole și știri care sunt superflue doar pt atenție !

Adauga un comentariu