Cancan ultimă oră

Dialog neașteptat între Iulia Albu și Maria Constantin, după ce a asemnănat-o cu un pui rotisat

Publicat: 10 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dialog neașteptat între Iulia Albu și Maria Constantin după ce a asemnănat-o cu un pui rotisat
Dialog neașteptat între Iulia Albu și Maria Constantin, după ce a asemnănat-o cu un pui rotisat

Maria Constantin a impresionat-o pe Iulia Albu la Splash! Vedete la apă. Gravitaţia vine cu distracţia, dar şi cu noi descoperiri, nu doar în rândul concurenţilor Splash! Vedete la apă, ci şi în rândul juraţilor. I s-a întâmplat şi Iuliei Albu chiar la filmările pentru cea de-a doua ediţie a show-ului ce va avea premiera joi, de la 20:30, la Antena 1. Maria Constantin a fost cea care a impresionat-o pe jurata Splash! Vedete la apă.

Maria Constantin participă la noul sezon de la Splash! Vedete la apă. Și pentru că din juriu face parte și Iulia Albu, întâlnirea celor două a fost inevitabilă. Însă, nu s-a lăsat cu scandal, așa cum credeau mulți după ce vedeta a asemînat-o pe artistă cu un „pui rotisat”, susținând că exagerează cu solarul. Totuși, fosta soție a lui Mihai Albu a rămas absolut impresionată de prestația blondinei. Iată cum a decurs dialogul dintre acestea!

Maria Constantin a impresionat-o pe Iulia Albu la Splash! Vedete la apă

Cu frică mare de înălțime și de adâncime, Maria Constantin a acceptat totuşi provocarea Splash!
Vedete la apă, iar parcursul său în cadrul show-ului de la Antena 1 a fost unul deloc uşor. Tocmai lucrul acesta aveau să îl constate şi juraţii.

„Am descoperit ceva nou în legătură cu tine! Mărturisesc că eu aveam altă părere despre tine și ai reușit să mi-o schimbi în seara asta! Fiecare dintre noi este, în orice moment, o operă în construcție și vreau să îmi promiți că vei munci în continuare la tine. Pe mine m-ai surprins într-un mod foarte plăcut”, i-a spus Iulia Albu Mariei Constantin.

Vizibil emoționată, cântăreață i-a răspuns juratei.

„Iulia, fii atentă! Sunt un om super puternic și, când am venit aici, am zis: «A, e super simplu!» În momentul în care m-am văzut pe marginea bazinului, am zis: «N-o să fac absolut nimic!» (…) îmi cer scuze că plâng, dar, efectiv, nu mă pot abține. Și cred că n-a fost antrenament la care să nu plâng.

Maria Constantin, reacție după ce Iulia Albu a asemănat-o cu un pui rotisat

Într-o ediție de la „Poliția Modei”, Iulia Albu i-a criticat aparițiile Mariei Constantin, dar a ținut să precizeze că a cam exagerat cu solarul.

„Are ceva de picoliță. Adică o văd la mese. Topul acela e ceva ce ar fi purtat Briteney Spears acum 20 de ani. Cerceii aceia lungi și degeaba, pielea rotisată de-a dreptul …. Mersul la solar nu trebuie… voi nu trebuie să vă duceți la solar să vă schimbați culoarea de tot. Trebuie să arătați la final puțin atinse de soare., a spus Iulia Albu, la emisiunea Poliția Modei de la Antena Stars.

La puțin timp după, interpreta de muzică populară a reacționat și a decis să îi dea replică criticului de modă.

„Da, eu nu pot să spun decât că o salut. Și culmea, asta cu bronzul să știi că sunt chiar ofticată pentru că, uite, într-adevăr mă bronzez destul de repede când merg la plajă și se vede că sunt bronzată, dar la mine bronzul ține 2-3 zile pentru că am pigmentul atât de alb și se reduce relativ destul de repede. Adică dacă nu întrețin cu un solar, cu o plajă, se duce foarte repede. Mă rog, ei spun chestia asta pentru a mai apărea o știre. Ar fi ciudat ca toată lumea să te placă. Dacă eu mă simt bine, totul este perfect, nici nu prea mă interesează”, a declarat Maria Constantin.

Adauga un comentariu