Cancan

Diana Munteanu a făcut sacrificii imense din dragoste. Prin ce a trecut pentru a fi alături de Claudiu Niculescu

Publicat: 28 ian. 2022
Diana Munteanu si Claudiu Niculescu colaj foto
Diana Munteanu a povestit despre perioada in care a fost casatorita cu Claudiu Niculescu

Diana Munteanu a vorbit de curând despre sacrificiile pe care le-a făcut de-a lungul relației pe care a avut-o cu Claudiu Niculescu. Cei doi s-au căsătorit în anul 2007, iar din rodul iubirii lor s-a născut un băiețel pe nume David.

Din nefericire, după doar șapte ani de căsnicie cei doi au divorțat.

Diana Munteanu, sacrificii enorme din dragoste

Diana Munteanu a fost căsătorită cu fostul fotbalist de la Dinamo, Claudiu Niculescu. Din povestea lor de dragoste s-a născut David care în prezent locuiește alături de mama lui.

”Nu am nici o restricţie în privinţa vizitelor. Diana este foarte înţelegătoare şi mă lasă să stau cu David cât vreau, când vreau, inclusiv să plecăm în vacanţe. Asta îi face bine copilului. Fiecare weekend după meci mi-l petrec cu David, facem diferite activităţi. Mergem la mall, la film, la locul de joacă”, spunea Claudiu în 2015.

De curând, vedeta tv a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut în timpul mariajului cu fostul sportiv. Claudiu Niculescu a jucat o perioadă în Germania, iar Diana a trecut prin clipe grele. La acea vreme frumoasa blondină avea o carieră în televiziune și era nevoită să facă naveta pentru a se întâlni cu tatăl copilului ei.

”Când a semnat Claudiu în Germania, nemții au vrut să știe dacă are soție, dacă are viață liniștită. Pentru ei e foarte important ca omul ăla să aibă liniște. Au zis: «Vii cu ea aici, te muți cu ea aici».

Eu în perioada aia filmam «Conferința de presă», veneam o dată pe lună, filmam patru ediții și plecam înapoi. Asta am făcut jumătate de an la Duisburg, jumătate de an în Cipru”, a povestit Diana Munteanu, cu referire și la cariera lui Niculescu la Omonia Nicosia (2009-2010).

După ce mariajul lor a ajuns la final, Diana a avut o relație cu Bogdan Nemțeanu în urma căreia s-a ales cu porecla de „baba teroristă”.

Ce vârstă are Diana Munteanu

Diana Munteanu are vârsta de 43 de ani și este născută pe 15 decembrie 1978, la Brașov. Se trage dintr-o famile de artiști, tatăl acesteia fiind celebrul dirijor Titus Munteanu, iar mama vedetei este soprană. Vedeta mai are și un frate pe nume Toni.

Diana are înălțimea de 1.72 cm și a practicat atletismul timp de opt ani. Frumoasa blondină a studiat în copilărie Școala de Muzică, compartimentul pian, timp de 4 ani, după care a absolvit și Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică.

Blondina cu ochii migdalați a devenit cunoscută publicului larg după ce a fost vj la MCM România, iar mai apoi la Mtv România.

Diana Munteanu este extrem de activă și pe Instagram

La fel ca toate vedetele care se respectă, Diana Munteanu are mare grijă de imagineai ei. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare acolo unde își ține fanii la curent cu toate noutățile din viața ei.

Diana Munteanu poate fi găsită pe contul de Instagram ce poate fi acesat AICI sau pe pagina de Facebook de AICI.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare
Adauga un comentariu