Diete si regimuri

Dieta: 3 rețete cu bicarbonat de sodiu pentru arderea grăsimii abdominale

Publicat: 06 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dieta 3 rețete cu bicarbonat de sodiu pentru arderea grăsimii abdominale
Bicarbonatul de sodiu este un aliment alcalinizant, adică elimină aciditatea din organism.

Un ingredient, trei moduri diferite de a-l consuma pentru a pierde grăsimea de pe burtă. Este vorba despre bicarbonatul de sodiu. Cum să-l pregătiți pentru a profita la maximum de beneficiile sale? Și cum să-l consumați, astfel încât să fie cât mai eficient împotriva grăsimii de pe burtă?

Bicarbonatul de sodiu este din ce în ce mai popular în cosmetică. Și îți va plăcea mai mult când știi că de unul singur te poate scăpa de grăsimea stocată pe burtă într-un timp foarte scurt. Iată trei moduri de a prepara și consuma acest ingredient!

Bicarbonatul de sodiu este un aliment alcalinizant, adică elimină aciditatea din organism. Aciditatea corpului favorizează depozitarea grăsimilor, în timp ce consumul unui produs alcalin ajută la transformarea grăsimii stocate în energie. Prin urmare, consumul de bicarbonat ajută la eliminarea acidității din corp și la stabilizarea pH-ului, facilitând pierderea în greutate.
Iată primele trei modalități de a consuma bicarbonat de sodiu pentru a pierde grăsimea de pe burtă!

3 rețete cu bicarbonat de sodiu pentru arderea grăsimii abdominale

Bicarbonat de sodiu cu oțet de mere

Ingrediente

2 linguri de oțet de mere
1 pahar de apă
½ linguriță de bicarbonat de sodiu

Amestecă cele două ingrediente într-un pahar și consumă băutura în fiecare dimineață pe stomacul gol, înainte de micul dejun. Oțetul de mere este un excelent inhibitor al apetitului, plus ca ajută la arderea grăsimilor și controlează nivelul glicemiei. Combinat cu bicarbonat de sodiu, crește șansele de slăbire.

Bicarbonat de sodiu și suc de lămâie sau grapefruit

Ingrediente

1 linguriță bicarbonat de sodiu
1 lămâie sau 1 grapefruit
½ pahar de apă

Se amestecă sucul lămâi sau grapefruitului cu bicarbonatul de sodiu într-un pahar cu apă. Se amestecă bine până se dizolvă bicarbonatul de sodiu. Consumați amestecul pe stomacul gol, cu 20 de minute înainte de micul dejun. Sucul de lămâie sau grapefruit este excelent pentru a completa efectul alcalinizant al bicarbonatului de sodiu. Aceste citrice sunt bogate în antioxidanți care detoxifică organismul și în fibre care ajută digestia și au un efect sățios. Ajută la arderea grăsimilor mai repede.

Bicarbonat de sodiu cu fructe

Ingrediente

2 căni de apă
2 lămâi
1 cană de căpșuni
câteva frunze de mentă proaspete
1 lingura bicarbonat de sodiu

Puneți toate ingredientele într-un blender și amestecați timp de 2 minute. Consumați această băutură de două ori pe zi. Menta și căpșunile sunt foarte bogate în antioxidanți și vitamine, remineralizează corpul și îl detoxifică.

Dacă sunteți sub tratament medical, rețineți că grapefruitul blochează o enzimă care promovează asimilarea produselor medicale. Medicamentul intră în fluxul sanguin fără a fi procesat, ceea ce poate duce la supradoze. Trebuie să fiți foarte atenți la interacțiunile cu medicamentele.

Adauga un comentariu