Diete si regimuri

Rebel Wilson a slăbit spectaculos: cum a reusit

Publicat: 21 iul. 2020
Rebel Wilson
Dieta de slabire a lui Rebel Wilson

Dieta de slabire a lui Rebel Wilson. Actrița de origine australiană Rebel Wilson care a s-a bucurat de mare succes în filme precum „Bridemaids”, „The Hustle” și „Pitch Perfect” se laudă pe rețelele de socializare cu un nou look.

Ajunsa la varsta de 40 de ani, Rebel sustine că pandemia a fost de bun augur pentru ea intrucat a motivat-o să acorde mai multă atenție sănătății sale și să dea jos kilogramele în plus. În ultimele luni, a petrecut multe ore în grădina casei sale alături de antrenorul ei personal, iar rezultatele nu au intarziat sa apara.

„Sunt într-o misiune. Acesta este Anul Sănătății pentru mine”, a dezvăluit actrița, care a mărturisit fanilor că și-a propus să atingă greutatea de 75 kg până la finalul lui 2020 și că până acum a dat jos 18.

Dieta de slabire a lui Rebel Wilson

Rebel Wilson, care s-a făcut remarcată la Hollywood cu rolurile de „grăsuță amuzantă”, a povestit că a început această călătorie spre o siluetă sănătoasă făcând plimbări lungi, consumând apă multă și ferindu-se de zahăr și carbohidrați. Ulterior, antrenorul ei personal, Jono Castano, i-a creat un program personalizat, care presupune efectuarea de exerciții fizice șase zile pe săptămână.

Programul lui personalizat pentru vedetă a cuprins antrenamente la intensitate mare, exerciții de mobilitate, ridicări de greutăti, exerciții de rezistenșă și sesiuni tehnice și tempo.

Rebel Wilson are o zi liberă pe săptămână pentru a-și odihni corpul: „Până la finalul anului vreau să ajung la 75 kg și să-mi lansez propria companie de producție”, a marturisit actrița.

Adauga un comentariu