Cancan

Din ce face bani, de fapt, Alexandra Ciomag de la Survivor 2023

Publicat: 20 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Din ce face bani de fapt Alexandra Ciomag de la Survivor 2023
Alexandra Ciomag a defilat pentru designeri vestimentari celebri și apărut pe podium, chiar și la Paris Fashion Week.

Alexandra Ciomag a venit în timpul competiției Survivor România, după plecarea mai multor concurenți. Producătorii de la Pro TV au prezentat-o ca model, dar ocupația tinerei de 20 de ani pare să fie cu totul alta.

În urmă cu o lună, Alexandra Ciomag a acceptat provocarea PRO TV și a devenit o „războinică”. Ea a ajuns la „Survivor România 2023” alături de Kamara, care a fost distribuit în tribul Faimoșilor. Din acel moment, publicul de pe micile ecrane a devenit interesat de fata de doar 20 de ani, care a venit atât de hotărâtă în competiție.

„Numele meu este Alexandra Georgiana Ciomag, am 20 de ani, cred că sunt mezina echipei. Am venit la Survivor ca să îmi depășesc limitele și să am parte de cea mai frumoasă experiență de viață și, de ce nu, să câștig”, a spus concurenta când a ajuns în Republica Dominicană.

Din ce face bani, de fapt, Alexandra Ciomag

Puțini știu faptul că războinica de la Survivor are, din octombrie 2022, o altă ocupație decât modelingul. Tânăra concurentă și-a făcut, la vremea aceea, o pagină de Facebook unde își promoveză ședințele de machiaj, pentru că de aici, se pare, că vin banii săi. Nu este de mirare că a ales această meserie extrem de bănoasă și populară printre fetele din ziua de astăzi.

În trecut, Alexandra Ciomag a defilat pentru designeri vestimentari celebri și apărut pe podium, chiar și la Paris Fashion Week. Așadar, nu este de mirare de ce echipa din PRO TV a ales să o facă, mai degrabă, model decât make up artist.

Alina Radi de la Survivor România 2023 ascunde un trecut amoros controversat

Alina Radi este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România. Aceasta are o carieră de succes în muzică și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Artista se bucură din plin de celebritate și de noua provocare din carieră. Vedeta se află pe lista Războinicilor în faimoasa competiție Survivor România 2023.

Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Alina Radi ascunde o poveste de viață impresionantă. Solista are un trecut amoros tumultuos și s-a iubit în urmă cu câțiva ani cu nimeni altul decât milionarul Nick Rădoi. Alina Radi are doar cuvinte de laudă pentru fostul partener de viață și regretă că s-a despărțit de acesta pentru că își dorea carieră, nu familie.

„Am rămas prietenă cu Nick, ne respectăm pentru că suntem doi oameni maturi care au trăit o poveste frumoasă de dragoste. A înțeles de acum 10 ani că eu îmi doresc o carieră, nu viață de familie. Poate acolo am greșit și Dumnezeu mi-a dat o palmă pentru că, după ce am pus punct relației, toate mi-au mers pe dos.”, a declarat vedeta tv.

Adauga un comentariu