Cultural

Din ce făcea Deea Maxer 3000 de euro pe lună. Fosta soție a lui Dinu câștiga sume importante de bani

Publicat: 10 apr. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Din ce făcea Deea Maxer 3000 de euro pe lună. Fosta soție a lui Dinu câștiga sume importante de bani
Deea Maxer castiga extrem e bine in vremea mariajului cu Dinu Maxer

Dinu Maxer și-a susținut fosta parteneră în carieră și cu ajutorul lui, dar și cu talentul cu care a fost înzestrată, Deea Maxer și-a clădit un nume în lume artistică. O bună perioadă de timp a activat ca dansatoare, susținea show-uri, dar și cânta.

Din nefericirie, industria muzicală a avut mult de suferit în pandemie, nu au mai avut loc concerte sau evenimente, iar din acest motiv, mulți dintre cântăreți au încercat să facă altceva. Se pare că și Deea Maxer a găsit o activitate ce îi aduce, în fiecare lună, sume importante de bani.

Din ce făcea Deea Maxer 3000 de euro pe lună

Mai exact, bruneta promovează produsele unei companii de cosmetice. În prima lună a câștigat 1.000 de euro, iar acum se laudă cu venituri de aproximativ 3.000 de euro.

„Anul acesta am întâlnit această oportunitate legată de această companie de cosmetice, la care lucrez în prezent. Pe lângă muzică și viața artistică și emisiunea pe care o am alături de familie, la Antena Stars, „Mămici de pitici cu lipici”, îmi doream o activitate suplimentară, ceva în domeniul de frumusețe, beauty, eu fiind pasionată de make-up”, a spus ea pentru click.ro.

În continuare, artista a explicat ce face mai exact în cadrul companiei.

„Fac marketing online, deci practic lucrez în domeniul MLM, mulți level marketing, am început ca și consultant al companiei și, într-o lună de zile am atins un record pe țară. În nicio lună de zile am ajuns manager în cadrul companiei. Mi-am dat seama că prin această companie și prin sistemul de mulți level marketing pot ajuta femei care au rămas, în această perioadă, fără loc de muncă, mămici care sunt casnice, care au nevoie de un venit suplimentar și nu au studii în domeniu, nu au bani pentru a se specializa într-o școală.

M-am hotărât să le ofer sprijinul meu și le învăț pas cu pas cum să facă ce am făcut eu și alte sute de fete din toată țară, care activează în astfel de companii. Așadar mi-am format o echipa, fac recrutări, am deja o echipă foarte frumoasă de fete din toate orașele țării cu care lucrez. Multe dintre ele și-au luat deja primele salarii, fiind sprijinite de mine, fiind în grupul meu de activare și le ajut să atingă nivele cât mai mari în companie, alături de mine, încât să câștigam un venit suplimentar”, a mai declarat ea.

Deea Maxer s-a afișat cu un alt bărbat la scurt timp după divorț

După divorț, Deea Maxer pare că înflorește. Bruneta este activă în mediul online și apare mereu în fața internauților cu zâmbetul pe buze. Recent, artista chiar a postat o fotografie în care se afișa în compania altui bărbat. Internauții s-au alarmat imediat și au crezut că este vorba despre un nou pretendent.

După ce i-a pus pe toți pe jar apărând în compania unui alt bărbat, Deea Maxer a mai venit cu o postare ce i-a dus și mai mult în eroare pe fanii săi.

„Am deja tot ce am nevoie. Tot ceea ce am este tot ce am nevoie. Orice îmi doresc voi primi, pentru că realitatea mea este creată de mine.

Am succes, sunt pașnică, sunt liberă, sunt înțeleaptă, sunt energie potențială și ar trebui să mă ridic ca Phoenix. Sunt sănătoasă, sunt bogată, sunt putere, sunt talent”, se arată în postarea Deei Maxer.

Adauga un comentariu