BZI LIVE

LIVE VIDEO – Din spatele cortinei Naţionalului ieşean în lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE! Ediţie – dalog proaspătă, elegantă despre Teatru, viaţă şi artă cu doi invitaţi speciali: actorii Diana şi Călin Chirilă, Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Iași – FOTO

Publicat: 22 feb. 2021

Marţi, 23 februarie 2021, începând cu ora 15.00 în lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE este programată o nouă şi interesantă producţie media! Din spatele cortinei Naţionalului, a reprezentaţiilor pe scenă ieşeana se va derula o editie-dialog proaspătă, eleganta despre Teatru, viaţa şi arta cu doi invitaţi special: actorii Diana şi Călin Chirilă, Teatrul Național (TNI) „Vasile Alecsandri” din Iași!

Dedicaţi, pasionaţi şi îndrăgiţi membri ai frumoasei echipe de la TNI, alături de cunoscuţii artişti vor fi abordate, într-o manieră naturală, proaspătă şi originală amintiri, experienţe de viaţă şi din cariera, din lumea fabuloasă a Teatrului, despre roluri, trăiri pe „scândura” Naţionalului! Despre importanţa artei, a culturii de calitate, proiecte teatrale, despre condiţia actorului contemporan, relaţia şi rolul esenţial cu publicul, cinematografie se va mai dialoga alături de Diana şi Călin Chirilă! Aşadar, o nouă emisiune incitantă, proaspătă şi plină de profunzime axată pe promovarea oamenilor Cetăţii, a profesioniştilor care activează într-o lume ce atrage şi îndeamnă la visare, provocând trăiri intense!

Cine sunt actorii Naţionalului ieşean, Călin şi Diana Chirilă

Unul născut tocmai la Sibiu, celălalt la Iaşi, ambii fac un cuplu frumos şi în viaţa reală! Au jucat în rolul valoroase, au încântat publicul cu interpretări spectaculoase! Muncă, talentul şi inspiraţia le-a fost răsplătită, în primul rând de public dar şi de critici. Diana Chirilă a absolvit Facultatea de Teatru a Universităţii Naţionale de Arte “George Enescu” (UNAGE) din Iaşi, în anul 1998, la clasa prof. Sergiu Tudose – Monica Bordeianu. Colaborează încă din anul al II-lea de facultate cu Teatrul Naţional “Vasile Alecsandri“ Iaşi, unde este angajată ca actor din toamnă anului 2002. Numeroasele roluri, jucate cu delicateţe, pasiune şi emoţie au primit aplauzele şi cele mai sincere aprecieri, de-a lungul anilor.

Călin Chirilă, voce şi figura inconfundabilă a Teatrului Naţional din Iaşi

Călin Chirilă este o voce şi o figură inconfundabilă a Teatrului Naţional din Iaşi! Stilul aparte, meticulos, profund şi impunător l-a individualizat şi făcut să fie unul dintre cei mai iubiţi, savuroşi şi dragi artişti ieşeni. A absolvit Facultatea de Teatru a Universităţii Naţionale de Arte “George Enescu” din Iaşi în anul 1998, la clasa prof. Sergiu Tudose – Monica Bordeianu. Colaborează cu Teatrul Naţional Iaşi încă din anul al II-lea de facultate.

Din toamnă anului 2000, este actor al Teatrului Naţional din Iaşi. Din 2007 devine cadru universitar la UNAGE, clasa prof. Adi Carauleanu – Ciprian Huţanu. Aici semnează, alături de Adi Carauleanu, regia spectacolului „A suferi spre a-nţelege” (teatru antic). În ani, prin firea să directă, sinceră, inspiraţie şi talent, Calin Chirilă a intrat, pentru totdeanua, în mintea şi inimile publicului! Aşadar, o emisiune-dialog în lumina reflectoarelor Platoului BZI LIVE ce merită din plin urmărită!

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
  • A uitat sa-l omagieze pe domnul profesor Bogdan Ulmu! A fost profesorul coordonator la doctorat. Deodata a ajuns mare profesor. Spor la reclame cu bere, Gulita!

Adauga un comentariu