Cancan ultimă oră

Dinu Maxer, dezvăluiri controversate despre începutul relației cu Deea: „Avea 15 ani și eu aveam 31 de ani atunci”

Publicat: 13 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dinu Maxer dezvăluiri controversate despre începutul relației cu Deea Avea 15 ani și eu aveam 31 de ani atunci
Dinu și Deea Maxer formează unul dintre cele mai apreciate și îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton

Artistul a dat totul din casă și a spus detalii neștiute despre cum a început relația cu actuala lui soție.

Dinu și Deea Maxer formează unul dintre cele mai apreciate și îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Au o căsnicie extrem de frumoasă, iar din rodul iubirii lor au rezultat doi copii, care sunt centrul universului celor doi părinți. Puțină lume știe, însă, cum a început dragostea dintre cei doi.

Deea nu doar că era foarte tânără atunci când s-a îndrăgostit de Dinu, ci era chiar o adolescentă, iar el un bărbat în toată firea. Au ținut totul secret de părinții lor, căci știau că au o relație interzisă, dar în cele din urmă toată lumea a aflat despre iubirea lor și nu i-au împiedicat.

„Deea avea 15 ani și eu aveam 31 de ani atunci. Am demonstrat că nu contează diferența de vârstă și nici la câți ani începi o relație. Ea termina clasa a 9-a atunci. M-am gândit atunci dacă îmi place atât de mult de ea sau nu. Mi-am dat seama că vor fi multe săgeți ațintite spre mine. Am ținut ascuns totul până a împlinit 18 ani. Familia nu a știut chiar imediat. Părinții ei au aflat până când ea a făcut 16 ani, ai mei nu au aflat, dar au bănuit. Au fost de acord în cele din urmă”, a declarat Dinu Maxer la un post de televiziune.

De ce a luat sfârșit relația dintre Nicoleta Luciu și Dinu Maxer

S-au iubit cu foc în urmă cu mai mulți ani, dar în cele din urmă s-au despărțit.

Dinu Maxer recunoaște că era extrem de gelos și posesiv cu Nicoleta Luciu și voia să o țină numai pentru el, ba chiar nu era de acord cu cariera ei de actriță în telenovelele românești. De asemenea, a ales să nu facă pasul cel mare alături de ea deoarece la acea vreme nu cocheta cu ideea de căsătorie, dar după ce a cunoscut-o pe Deea toul s-a schimbat.

„Eu plecasem în viață cu istoria părinților mei și nu am vrut să mă căsătoresc. Nu știu de ce m-am căsătorit cu Deea, așa că poți să o întrebi tu pe ea. Ne-am despărțit în 2005 eu și Nicoleta. Eram gelos, chiar nebun de gelos. Nu m-am căsătorit pentru că mă luptam cu un concept care era mai puternic. N-am vrut să am copil, n-am vrut să mă căsătoresc și n-am vrut să joace în telenovele, a mai dezvăluit aceasta.

Adauga un comentariu