Prima pagină » Cultural » Divorțează Jennifer Lopez de Ben Affleck? Actorul ar fi plecat de acasă

Divorțează Jennifer Lopez de Ben Affleck? Actorul ar fi plecat de acasă

17 mai 2024, 08:40,
BZI.ro, în Cultural

Potrivit unor surse apropiate cuplului, Jennifer Lopez divorțează de Ben Affleck. Se pare că mariajul dintre actorul de 51 de ani și faimoasa artistă se află în pericol. Surse apropiate susțin că actorul a părăsit deja locuința conjugală, iar artista caută o nouă casă. Se speculează că problemele dintre cei doi au apărut odată cu filmarea documentarului lui J-Lo.

Povestea de dragoste dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez pare să se fi stins. Surse din presa americană anunță că cei doi actori se află la un pas de divorț, Ben părăsind deja domiciliul conjugal, iar J-Lo căutând o nouă locuință.

Divorțează Jennifer Lopez de Ben Affleck?

Ultima apariție publică a faimosului cuplu a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, la sfârșitul lunii martie, când au luat prânzul împreună în New York. O sursă apropiată cuplului a declarat recent pentru In Touch că relația lor s-a deteriorat și că Ben Affleck și Jennifer Lopez se îndreaptă spre o despărțire, la mai puțin de doi ani de la căsătorie.

Din păcate, o sursă apropiată cuplului a dezvăluit revistei In Touch că relația dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez s-a deteriorat semnificativ, ajungând la un punct în care continuarea împreună nu mai este posibilă. Se pare că cei doi se îndreaptă spre o despărțire, la mai puțin de doi ani de la căsătorie.

„S-a terminat. Se îndreaptă spre un divorț și pentru prima dată, nu este vina lui Ben”, a afirmat sursa.

Informații din interiorul cuplului sugerează că Ben Affleck a părăsit deja reședința de 60 de milioane de dolari pe care o împărtășea cu Jennifer Lopez. Se pare că artista a fost văzută marți căutând o nouă locuință în Beverly Hills, singură.

„Acum se concentrează pe munca lui și pe copiii lui. Ben s-a mutat deja și probabil că vor trebui să vândă casa de vis pe care au căutat-o timp de doi ani. Nu vor înceta niciodată să se iubească, dar ea nu poate să-l controleze, iar el nu o poate schimba. Nu ar fi avut cum să dureze”, a mai zis apropiatul cuplului.

Ce ar fi dus la destrămarea mariajului

Se pare că lansarea documentarului Amazon Prime al lui Jennifer Lopez, „The Greatest Love Story Never Told”, în luna februarie, a pus presiune pe mariajul său cu Ben Affleck. Documentarul a prezentat în detaliu povestea lor de dragoste, stârnind speculații și aducând în prim plan atenția publicului asupra relației lor.

Acest documentar a făcut parte dintr-un tribut adus lui Ben de către Jennifer, alături de noul său single, „This is me… Now”.

„Ben nu ar încerca niciodată să îi înăbușe visele sau să-i spună că nu poate face ceva care să o ajute să avanseze în carieră, chiar dacă ea îl poate controla destul de mult”, a mai zis sursa respectivă.

Lipsa interacțiunii dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez a stârnit îngrijorarea fanilor, care au observat că cei doi petrec tot mai mult timp separat. Această distanțare s-a accentuat prin aparițiile lor solo la diverse evenimente. Recent, Jennifer a participat singură la Met Gala 2024, în timp ce Affleck a renunțat la proiectul „The Accountant 2”, conform unor surse. Informațiile sugerează că această schimbare de plan ar fi un indiciu al unei rupturi iminente în căsătoria cu celebra cântăreață.

Unele surse apropiate celebrului cuplu susțin că Jennifer Lopez divorțează de Ben Affleck, din nou.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *