Actualitate

Exclusiv! Tupeu incredibil! Doi indivizi s-au dat polițiști și au talharit în plină stradă! – Update – Foto, Video

Publicat: 25 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Doi tineri din Iași au fost prinși de polițiști după ce ar fi încercat sa păcălească doua persoane ca sunt oameni ai legii. Acestia au oprit doi minori și le au cerut sa scoată din buzunare tot ce aveau. Speriați, minorii au scos telefoanele și le au înmânat falsilor politisti care le au luat și au plecat. Autoritățile i-au prins rapid pe cei doi escroci și au fost reținuți, urmând sa fie prezentați în fata instantei cu propuneri legale.

Surse din cadrul anchetei au precizat ca tinerii ar fi amenintat cu un cutit victimele.

Update: Bărbați bănuiți de tâlhărie calificată, identificați de polițiști

Polițiștii ieșeni au identificat doi bărbați bănuiți de tâlhărie calificată. Aceștia au fost reținuti, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, au identificat doi bărbați, de 33 de ani, respectiv 30 de ani, ambii din municipiul Iași, bănuiți de comiterea a trei infracțiuni de tălhărie calificată.

Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că la data de 22 aprilie a.c., în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iași, prin simularea de calități oficiale și folosirea unui cuțit, aceștia ar fi deposedat trei minori de telefoanele mobile, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.800 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat parțial, fiind restituit persoanelor vătămate.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 24 aprilie a.c., cei doi bărbați cercetați pentru tâlhărie calificată au fost reținuți de polițiști, pentru 24 de ore, fiind introduși în Arestul I.P.J. Iași.

La data de 25 aprilie a.c., aceștia vor fi prezentați, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Cercetările continuă.

Adauga un comentariu