National

Doi tineri din Focşani s-au urcat pe o maşină de Poliţie. Dosar penal după ce agenţii au văzut imaginile de pe internet – VIDEO

Publicat: 07 dec. 2021

Acte de exhibiționism în Focșani. Un gest teribilist, deloc ieșit din comun pentru doi adolescenți. Aceștia au fost ridicați cu forțele speciale după ce s-au urcat pe o mașină de poliție să își facă o poză.

Doi adolescenți în vârstă de 15 și 16 ani s-au urcat, în Focșani, pe o mașină de Poliție și au vrut să imortalizeze momentul. Imaginile au fost publicate pe rețeaua de socializare Facebook. Polițiștii din Focșani au identificat, luni seară, 6 decembrie 2021, făptașii cărora li se va deschide un dosar penal.

Deși polițiștii nu se aflau în apropiere în acel moment, iar tinerii au crezut că gestul lor nu va avea repercusiuni, la scurt timp după vizionarea imaginilor cei doi au fost identificați. Aceștia au fost conduși la poliție și vor fi cercetați într-un dosar penal pentru distrugere.

Un ieșean a urinat pe o mașină de poliție

Incidentul din Focșani nu este singurul caz de ultraj contra bunelor moravuri. În edițiile anterioare ale Cotidianului BZI a fost prezentată povestea unui tânăr din Iași care a dat de probleme după ce și-a făcut nevoile pe o mașină de poliție. Imaginile cu el au ajuns în mediul online și au fost vizionate și de polițiști. Mai apoi, oamenii legii s-au autosesizat și au deschis un dosar penal pe numele tânărului. Acum, Dragoș G., este anchetat pentru ultraj contra bunelor moravuri și are de dat explicații în fața legii. Întreaga scenă s-a petrecut în zona Podul de Piatră din Iași.

„Urmare a imaginilor apărute în spațiul public, privind acte de exhibiționism ce ar fi fost comise de un bărbat în apropierea unui auto aparținând Poliției Locale Iași, ne-am sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. În urma verificărilor efectuate, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Iași au identificat bărbatul bănuit de comiterea faptei, acesta fiind audiat. Cercetările continuă sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Gheorghe Tudose, reținut de polițiști după ce s-ar fi masturbat în Gară

Un alt caz de exhibiționist înregistrat în Iași. Procesul lui Gheorghe Tudose a început pe 16 aprilie 2020. Asta, după ce individul fusese reținut pentru 24 de ore, între 3 și 4 martie 2020.
Conform anchetatorilor, la finele lunii februarie a acestui an, individul și-a expus organele genitale și, mai apoi, s-a masturbat în Gară, în fața unei tinere de 18 ani. Astfel, tânăra de 18 ani a trecut prin clipe de coșmar după ce s-a trezit lângă ea cu un obsedat sexual care își satisfăcea poftele carnale. Fata a mers speriată la polițiști și le-a povestit prin ce a trecut. La scurt timp, oamenii legii l-au identificat pe bărbat, care are în „CV” fapte similare.

„Polițiștii de la Transporturi au identificat un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Astfel, pe 3 martie, agenții din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași au identificat un bărbat de 61 de ani, din comuna Miroslava, bănuit de comiterea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Pe 27 februarie, în timp ce s-ar fi aflat în Stația Căi Ferate Iași, acesta ar fi săvârșit acte de exhibiționism. Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore”, au precizat atunci reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Adauga un comentariu