International

Doliu în lumea sportului! A murit pe teren, la doar 19 ani

Publicat: 17 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Doliu în lumea sportului A murit pe teren la doar 19 ani
Cântărețul MC Kevin s-a stins din viață la doar 23 de ani

Viața a fost prea scurtă pentru un tânăr jucător de hochei, care a avut parte de un sfârșit tragic. Timur Faizutdinov, un băiat de doar 19 ani, și-a găsit sfârșitul chiar în timpul unui meci de hochei. El s-a accidentat grav și, deși medicii au intervenit la timp, nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Anunțul decesului a fost făcut de către clubul sportiv din care făcea parte.

A murit în timpul jocului

Un jucător de hochei rus, Timur Faizutdinov, a murit după ce a fost lovit în cap de puc în timpul unui joc vineri, 12 martie. Tragicul eveniment a avut loc în timpul meciului dintre Dynamo St. Petersburg și Loko Yaroslavl din campionatul Rusiei de juniori. Lovitura a venit din partea unui opozant, dar nu a fost cu intenție.

Faizutdinov a fost dus de urgență la un spital în stare gravă, iar medicii „s-au luptat pentru viața sa timp de trei zile”, dar nu au putut să-l salveze. Chiar dacă au intervenit în timp util, viața lui nu a mai putut fi salvată. Federația Rusă de Hochei a declarat că Faizutdinov a stat la terapie intensivă după rănirea la cap.

„Timur Faizutdinov, fundașul lui Dynamo Saint Petersburg, a murit tragic la vârsta de 19 ani. El a fost rănit fatal în timpul unui meci MHL împotriva lui Loko din Yaroslavl, pe 12 martie. SKA Hockey Club transmite cele mai profunde condoleanțe familiei și prietenilor lui Timur”, a fost mesajul clubului care l-a consacrat.

Carieră de succes la doar 19 ani

El și-a început cariera în sezonul 2016-2017, jucând la o echipă pentru tineri sub 16 ani, unde s-a remarcat la șase jocuri. De asemenea, a jucat și într-o echipă cu jucători sub 17 ani și în Traktor Chelyabinsk în acel sezon.

Faizutdinov a apărut în 52 de jocuri cu MHK  Dynamo St. Petersburg în sezonul 2020-2, unde a jucat foarte bine și era văzut ca un profesionist, deși avea dpar 19 ani.

Dynamo a anunțat că jocurile viitoare vor include câte un moment de re culegere pentru  Faizutdinov.

Adauga un comentariu