Eveniment-Social

Donație la Școala Gimnazială ,,Costache Antoniu” Țigănași din partea Asociației ,,Sfântul Ierarh Spiridon”

Publicat: 03 dec. 2020

Pe 30 noiembrie, Școala Gimnazială ,,Costache Antoniu” Țigănași a primit, din partea Asociației ,,Sfântul Ierarh Spiridon” din localitatea Țigănași, o donație constând într-un număr de 113 tablete, în valoare de 67.800 lei.

Tabletele sunt destinate elevilor din clasele primare și gimnaziale ale școlilor din comuna Țigănași și au adus bucurie elevilor, părinților, dar și cadrelor didactice. Gestul de solidaritate pentru educație vine din partea membrilor fondatori ai asociației: domnul primar ec. Chirilă Iulian, ing. Placinschi Aurel director al Asociației Agricola 96, Țigănași, preot paroh Borș Dragoș, director prof. Romașcanu Silvia.

„Demonstrând că sunt alături de școala în care au învățat, în urma unui anunț pe pagina personală de Facebook,doi tineri, foști elevi, Marian și Mirela Simargu,  au oferit tablete noi și cartele de internet pentru trei dintre elevii de clasa a VIII a din Școala Gimnazială Țigănași.

Astfel de fapte confirmă interesul comunității de a-i sprijini pe cei care nu au acces la educație, dispozitivele electronice fiind oferite copiilor din familii cu mulți copii, precum și celor lipsiți de mijloace tehnice necesareparticipării la școala on-line.

Pentru toți cei care fac efortul de a susține educația, oferind o mână de ajutor familiilor aflate în dificultate, avem numai cuvintele de mulțumire și recunoștință!“, a declarat directorul școlii, prof. Romașcanu Silvia.

Adauga un comentariu