BZI LIVE

LIVE VIDEO – Dr. Florin Roșu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Iași, discută în emisiunea BZI LIVE despre riscurile la care ne expunem după ridicarea restricțiilor în pandemia Covid-19

Publicat: 16 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Chiar dacă în ultimile săptămâni numărul cazurilor persoanelor diagnosticate cu virusul Sarscov2 a scăzut, ridicarea restricțiilor și nepurtarea măștilor, pot duce la creșterea acestora, în perioada imediat următoare. Medicii sfătuiesc populația să fie precaută în continuare, pentru că și în aceste momente există pacienți internați, confirmați cu Covid-19, unii pe secția ATI. Printre pacienții pozitivi cu SARS-CoV-2, se află și refugiați ucrainieni.

O parte dintre aceștia fiind internați la Spitalul de Boli Infecțioase Iași, alții, cu forme ușoare monitorizați la domiciliu. Acestea, dar și alte subiecte de interes în emisiunea BZI LIVE, de joi, 17 martie 2022, ora 10.00, moderată de Irina Zaharia, al cărei invitat este dr. Florin Roșu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” Iași.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

 

Adauga un comentariu