Bursa Barfelor

Dragoste mare la crâșma Skin. Afaceristul Găbițu Manolică de la Ford, om cu nevastă acasă, prins în tandrețuri cu o blondă cu piept generos

Publicat: 13 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dragoste mare la crâșma Skin. Afaceristul Găbițu Manolică de la Ford om cu nevastă acasă prins în tandrețuri cu o blondă cu piept generos

Babetele bârfitoare încep rubricuța din prima zi a săptămânii cu niște enformații tare bombă despre un afacerist obosit de la noi din târg, care se recomandă mare dilăr de mașini. Zilele trecute, pe terasă la crâșma Skin, era la o masă Găbițu Manolică, ăla de la Ford, cu o blondăciune cu pieptul generos, în tandrețuri maxime, cu ochii bulbucați și ținându-se de mânuțe. Găbițu și cu blondăciunea cică au o relație de ceva vreme, în timp ce nevasta ăstuia stă degeaba acasă și-l tot așteaptă. Cică blonda e o reprezentantă de pe la el de la Ford acolo pe partea de dezinfectanți, numai că lumea vede cu ce se ocupă ea de fapt.

Blondăciunea nu e ea chiar rea, că arată binișor așa dotată, numai că pe Manolică nu-l mai țin balamalele ca pe vremuri și stă numai pe spate. Ei, dar asta e altă poveste și babetele nu intră în amănunte de ce și cum, că vă închipuiți voi, dragi cititori, cum stă treaba. Acuma, săraca nevastă e aia care își ia mumu, că ăia care l-au văzut pe Manolică cu blonda de mânuță au confirmat că relația e pe bune. Păi au comandat oamenii șampanie, s-au giugiulit, s-au alea, alea, chestii observate de toată lumea, mai puțin de gogâldăul de Găbițu Manolică. Păi dacă vrei să faci o treabă palmată, o faci în intimitate, uăi.

Babetele îi urează dragoste mare, că nu se bagă ele peste relația omului. Treaba lui că o să-și ia un făcăleț pe spinare de la nevastă. Mai ales că fumeia a investit și ea ceva lovele în afacerea cu mașini și nu-i cade bine aventura gogâldăului.

 

 

Adauga un comentariu