Local

Drama unei familii din Iași! Părinți, nevoiți să ceară evacuarea propriului fiu! Judecătorii au emis un ordin de protecție! (Exclusiv)

Publicat: 09 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Drama unei familii din Iași Părinți nevoiți să ceară evacuarea propriului fiu Judecătorii au emis un ordin de protecție Exclusiv
Doi soți din Iași au cerut evacuarea din casă a propriului fiu

Dramă într-o familie din Iași! Părinții unui individ au cerut emiterea unui ordin de protecție pe numele propriului fiu și, implicit, evacuarea acestuia din casă! Corneliu Cojar ar fi fost violent cu părinții, pe fondul consumului de băuturi alcoolice

Drama unei familii din Iași! Părinți, nevoiți să ceară evacuarea propriului fiu! Judecătorii au emis un ordin de protecție! Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis cererea de emitere a unui ordin de protecție pe numele lui Corneliu Cojan.

„Instanța admite în parte cererea formulată de reclamanți, în contradictoriu cu pârâtul Corneliu Cojan. Emite un ordin de protecție, pentru 3 luni, timp în care se dispune evacuarea temporară a pârâtului, obligarea acestuia să păstreze o distanță minimă de 50 de metri față de reclamanți, interzicerea oricărui contact a pârâtului cu reclamanții”, au precizat judecătorii ieșeni.

Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

Părinți, nevoiți să ceară emiterea unui ordin de protecție împotriva propriului fiu, Corneliu Cojan!

Pe 1 iulie 2020, cei doi părinți le-au cerut judecătorilor să emită un ordin de protecție împotriva propriului fiu.

„Pârâtul a locuit sporadic cu mine și cu soția mea până în toamna anului 2019. Atunci, ca urmare a deselor scandaluri și violențe verbale și fizice exercitate împotriva noastră, i-am cerut să părăsească locuința. În martie 2020, am anunțat Poliția că pârâtul a suferit arsuri la picioare. Arsurile au fost provocate de țevile ce străbat subsolul canalelor termice în care se refugia acesta de gerul iernii. L-am ajutat pe fiul meu să-și revină, sperând că acesta va realiza că nu duce o viață corectă. Însă, după însănătoșire, el a reluat vechile obiceiuri, a început să consume băuturi alcoolice, provocând din nou scandaluri repetate, ce au avut repercusiuni asupra sănătății mele. Am suferit un accident vascular, rămânând cu pareză”, a precizat tatăl individului.

Conform acestuia, Corneliu Cojan nu are telefon mobil, vine și pleacă din casa tatălui său după bunul plac, și-a pierdut locul de muncă din cauza comporamentului și a adresat amenințări cu moartea la adresa tatălui său și a soției sale, mama vitregă a individului. În concluzie, reclamanții au susținut că familia lor trece printr-o adevărată dramă, din acest motiv.

Drama unei familii din Iași: scandaluri provocate de propriul fiu, pe fondul consumului de alcool

De cealaltă parte, Corneliu Cojan, care a fost citat în mod legal, nu a formulat întâmpinare și nici nu a fost prezent în instanță la termenele stabilite, potrivit magistraților.
Aceștia din urmă au mai constatat că relația dintre părți este una tensionată, pe fondul consumului de alcool al fiului.

„Acesta, prin comportamentul său, le induce părinților săi o permanentă stare de neliniște, de stres, ce durează de mai mulți ani”, au subliniat judecătorii ieșeni.

Acum, urmează a se vedea dacă drama familiei din Iași a luat sfârșit ori dacă fiul celor doi reclamanți va contesta decizia primei instanțe. În această eventualitate, urmează ca judecătorii să decidă dacă vor menține sau nu acest ordin de protecție. De remarcat este faptul că, în ultimii ani, judecătorii ieșeni au emis tot mai multe ordine de protecție, din cauza violențelor domestice.

Adauga un comentariu