Cancan ultimă oră

Dumitru Dragomir îl face praf pe Irinel Columbeanu. La fel ca Gigi Becali, nu are de gând să-l ajute pe fostul milionar

Publicat: 28 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dumitru Dragomir îl face praf pe Irinel Columbeanu. La fel ca Gigi Becali nu are de gând să-l ajute pe fostul milionar
Dumitru Dragomir îl face praf pe Irinel Columbeanu. La fel ca Gigi Becali, nu are de gând să-l ajute pe fostul milionar

Irinel Columbeanu a ajuns la pragul supraviețuirii, după ce a pierdut toată averea care odată i-a oferit statutul de cel mai controversat milionar din România. Din bogățiile pe care le-a învârtit pe degete ani buni, acum a rămas doar cu o pensie care nu îl ajută să trăiască nici măcar o lună, fiind nevoit să apeleze la mila prietenilor care i-au mai rămas și la oamenii impresionați de povestea lui de viață.

Gigi Becali a refuzat să-i ofere ajutor, precizând că toată viața nu a făcut decât să întoarcă banii cu lopata și să-i cheltuiască cu femeile, însă nici Dumitru Dragomir nu este departe de opinia latifundiarului.

Dumitru Dragomir nu are deloc cuvinte de laudă față de Irinel Columbeanu, fiind de părere că femeile i-au mâncat banii atunci când ar fi trebuit să se preocupe temeinic nu doar de bătrânețea lui, dar și de ceea ce rămâne în urma sa moștenitorilor lui.

Dumitru Dragomir, opinie dură despre Irinel Columbeanu

Dumitru Dragomir a lăsat să se înțeleagă faptul că nu îi este milă de Irinel Columbeanu și nici nu are de gând să îl ajute, așa cum face, lună de lună, cu oamenii care au fost săraci dintotdeauna și duc lipsuri.

„De șmecheri de mucava nu mi-a fost milă niciodată. El era milionar, eu eram președinte la Ligă și încărcam roabe de beton. Căram cu muncitorii la vilele alea pe care le-am făcut. Iar el cheltuia banii cu gagici, cu fufe. Și atunci, dacă în viață nu te asiguri…

În viață trebuie să te asiguri și pentru după moarte. Să nu fii un coșmar pentru cei care rămân. (Mi-ar fi milă, n.

red.) Pentru unul care a fost sărac și nu îi ajunge ceva… Eu îl ajut atunci. Îți spun, nu există lună de la Dumnezeu să nu ajut oameni. Nu cu sume ca Gigi (Becali, n. red.)…”, a spus Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

Gigi Becali, reacție dură la adresa lui Irinel Columbeanu

Gigi Becali și-a exprimat părerea de rău cu privire la situația în care se găsește astăzi Irinel Columbeanu, însă nu și-a exprimat intenția de a-i oferi ajutor, fiind convins de faptul că femeile din viața lui, cu care și-a risipit averea, îi pot oferi ajutorul de care are nevoie, în special Monica Gabor sau Romanița Iovan.

„Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui.

Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-odată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.
Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei.

Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea.
Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe iahturi sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și iaht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel, îl pot ajuta!

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r.- prima soție a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, a spus Gigi Becali, conform ProSport.

Adauga un comentariu