Local

Dumnezeu a făcut o minune pentru Mihaela! Transplant de ficat, efectuat cu succes

Publicat: 27 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dumnezeu a făcut o minune pentru Mihaela Transplant de ficat efectuat cu succes
Mihaela Todireanu, în vârstă de 31 de ani, este mămica unei fetițe de 10 ani, care a fost diagnosticată în urmă cu 8 luni cu cancer la ficat cu metastaze în ganglionii limfatici

Dumnezeu a făcut o minune pentru Mihaela, o tânără mămică în vârstă de 31 de ani, care a fost diagnosticată, în urmă cu 8 luni, cu cancer la ficat cu metastaze în ganglionii limfatici. Salvarea ei a venit, în cele din urmă, din Palermo, Italia, acolo unde femeia a primit un ficat nou. Ieșeanca se află încă în recuperare și așteaptă ziua în care se va întoarce acasă, la fetița ei

Mihaela Todireanu, în vârstă de 31 de ani, din Iași, mămica unei fetițe de 10 ani, a fost diagnosticată în urmă cu 8 luni cu cancer la ficat cu metastaze în ganglionii limfatici. Totul a început în momentul în care ieșeanca s-a tratat de COVID-19, iar după câteva zile a acuzat dureri de stomac îngrozitoare. După un control abdominal, medicii din Iași i-au confirmat cruntul diagnostic.

 Tanara mamica alaturi de sot intinsa in pat cu masca pe cap si la gura inainte de transplant
În cele din urmă vestea bună a venit tot din Italia, mai exact de la clinica Ismett din Palermo

Dumnezeu a făcut o minune pentru Mihaela: Medicii italieni i-au redat șansa la viață

sotul Mihaelei cu masca lagura si in cap langa patul mihaelei care este conectata la aparate imediat dupa operatie
Mihaela Todireanu se simte bine, și spune ea, că în data de 19 ianuarie, după atâtea ore de stat pe masa de operație și după zile l-a rând în care medicii nu îi mai dădeau nicio șansă, a simțit că a renăscut pentru a doua oară

După diagnosticul îngrozitor pe care l-a primit, femeia a căutat salvarea în Italia, acolo unde soacra ei este cadru medical, ajutând-o să se interneze într-un spital din Milano. Mai apoi, ieșeanca a urmat un șir lung de tratamente experimentale care doar îi prelungeau viața. După multe zile de așteptare, aceasta a fost acceptată de un spital din Turcia, care o putea ajuta cu un transplant de ficat, însă costurile erau enorme. Tânăra mămică nu s-a dat bătută și a căutat în continuare alternative pentru a-și salva viața.

În cele din urmă, vestea bună a venit tot din Italia, mai exact de la Clinica Ismett din Palermo.

„Am fost sunată pe 17 ianuarie, la o oră foarte târzie, de la spital și m-au întrebat dacă pot ajunge în câteva ore la Palermo pentru transplant, deoarece aveau donator compatibil cu mine. Din nefericire nu am reușit să ajung în acele ore indicate de medici, dar am ajuns pe 18 ianuarie.

În aceeași seară am fost sunată din nou, pentru că s-a găsit un alt donator compatibil cu mine. Am ajuns la spital, mi-au făcut analize toată noaptea, iar la 8:30 m-au băgat în sala de operații. Transplantarea a durat 13 ore, iar minunea s-a întâmplat”, explică Mihaela Todireanu.

Fericita mămică se află în recuperare, iar în curând se va întoarce acasă

 Mihaela si sotul ei fericiti dupa transplant
Ieșeanca, încurajează toate persoanele să nu-și piardă speranța, deoarece Dumnezeu lucrează prin oameni, iar lucrurile frumoase nu întârzie niciodată să apară

Mihaela Todireanu se simte bine și spune că în data de 19 ianuarie, după atâtea ore de stat pe masa de operație și după zile la rând în care medicii nu îi mai dădeau nicio șansă, a simțit că a renăscut. Tânăra ieșeancă este optimistă și îi mulțumește lui Dumnezeu și întregii familii pentru că a fost lângă ea.

„Dacă familia nu era lângă mine… eu nu mai aveam speranțe… nu mai credeam în nimeni și în nimic. Ei au luptat pentru mine. Ei sunt eroii mei. În special, soțul meu, care e la fel de tânăr și, dacă ar fi vrut, își putea reface viața… dar a rămas lângă mine și m-a însoțit oriunde, iar pentru asta îi mulțumesc și vreau să știe cât de mult îl iubesc.

La fel și soacra mea, care m-a ajutat enorm și căreia îi mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine. Le mulțumesc și tuturor persoanelor care s-au implicat în cazul meu, care m-au ajutat cu o rugăciune, cu o vorbă bună, cu bani sau cu un share… dacă nu erau ei… eu nu mai eram acum”, menționează Mihaela.

După luni de chin și de așteptare, Dumnezeu a făcut o minune, iar Mihaela a primit ficatul de care avea cea mai mare nevoie. Acum, tânăra mămica se află încă în Italia, în recuperare, dar în curând se va întoarce acasă, acolo unde o așteaptă fetița ei de 10 ani, Sarah. Ieșeanca, încurajează toate persoanele să nu-și piardă speranța, deoarece Dumnezeu lucrează prin oameni, iar lucrurile frumoase nu întârzie niciodată să apară.

Adauga un comentariu