BZI LIVE

LIVE VIDEO – După 13 ani de muncă alături de soțul său, în Spania, s-au reîntors în țară pentru a investi într-o afacere culinară! Urmăriți această ediție BZI LIVE pentru a afla povestea de succes a acestor tineri antreprenori – FOTO

Publicat: 12 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Ioana și Daniel Luca vor fi prezenți în studioul BZI LIVE joi, 13 februarie, începând cu ora 11:30. Deși s-au adaptat ușor la viața din Spania și totul le mergea bine o vizită de două săptămâni în Iași i-a determinat să se reîntoarcă în țară și să investească banii economisiți într-o afacere de suflet. Restaurantul cu specific spaniol pe care l-au deschis în Copou a fost finanțat cu bani de la stat. Investiția totală se ridică la 180.000 de euro iar meniul restaurantului Andalu este doar cu specific spaniol iar ingredientele sunt aduse din Spania, tocmai pentru ca preparatele să fie autentice. De ce au luat această decizie nebunească, cum arată România după 13 ani de la plecarea lor dar și de ce tinerii vor să se reîntoarcă în țara natală pentru a-și deschide afaceri? Toate aceste răspunsuri le veți afla în cadrul ediției moderate de Raluca Costin.

Toți cei care doresc să adreseze întrebari o pot face la rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Adauga un comentariu