Actualitate

După doi ani la Psihiatrie, Dan Cămârzan, milionarul din Braşov ce şi-a ucis bunica, a fost eliberat

Publicat: 12 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
După doi ani la Psihiatrie Dan Cămârzan milionarul din Braşov ce şi-a ucis bunica a fost eliberat
Dan Cămârzan, milionarul din Braşov ce şi-a ucis bunica în 2019, a fost eliberat

Dan Cămârzan, milionarul din Brașov, care și-a ucis bunica în vârstă de 93 de ani, pe data de 6 mai 2019, a fost eliberat, după ce timp de doi ani a stat internat într-un spital de Psihiatrie. Bărbatul fusese internat la Psihiatrie la câteva luni după crimă, după ce medicii au stabilit că nu a avut discernământ în momentul săvârșirii gestului criminal.

Afaceristul din Brașov și-a ucis bunica în 2019, prin sugrumare. Martoră la toată scena a fost chiar mama lui Dan Cămârzan, care a asistat neputincioasă la oribila faptă. Astăzi, el a fost eliberat prin decizia judecătorilor.

Dan Cămârzan a fost eliberat
Magistrații au dispus liberarea sa din spital fără nicio altă restricție în afară de obligarea acestuia de a urma tratament medical ambulator

Dan Cămârzan, milionarul din Braşov ce şi-a ucis bunica, a fost eliberat

Dan Cămârzan a fost eliberat. Luna trecută, Judecătoria Beiuș a admis cererea milionarului din Braşov ce şi-a ucis bunica, de înlocuire a măsurii de siguranță a internării medicale la Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță Ștei. Magistrații au dispus liberarea sa din spital fără nici o altă restricție în afară de obligarea acestuia de a urma tratament medical ambulator. Astfel ca, în urma expertizei medico-legale emisă de Institutul de Medicină Legală Timișoara pe 18 mai 2022, s-a luat şi decizia de a-l elibera pe criminal.

În 2010, milionarul brașovean, cu afaceri în lumea imobiliară, era inclus în Topul Forbes, cu o avere estimată la peste 29 de milioane de euro. Iar în 2017, bărbatul a intrat și în atenţia opiniei publice după ce a pornit pe canalul său de YouTube un serial intitulat „I am God”.

Se pare că Dan Cămârzan făcea parte dintr-o sectă numită ”Mișcarea suveranilor”, care susținea ideea că omul nu trebuie să recunoască identitatea pe care i-o dă statul la naștere, pentru că, în acel moment, el devine sclav, potrivit fanatik.ro.

Dan Cămârzan a fost eliberat
Dan Cămârzan făcea parte dintr-o sectă numită ”Mișcarea suveranilor”

Criminalul de la Bascov voia să îl ucidă şi pe cumnatul său

Într-o altă ordine de idei, precizăm că surse apropiate ale familiei criminalului din Bascov au precizat că în jurnalul pe care acesta îl ţinea și-ar fi notat numele victimelor, dar și modul în care le-ar omorâ. Totodată, se pare că ar fi fost trecut chiar și numele cumnatului său. Cu toate acestea, surse din anchetă spun că se infirmă această informație.

Filmul crimei de la Bascov scoate pe zi ce trece la iveală detalii terifiante, în special cum criminalul le-ar fi plănuit moartea în detaliu celor cinci membri ai familei sale.

Ancheta a dezvăluit de asemenea ca bărbatul nu a acţionat spontan, ci după „o planificare minuţioasă, cu măsuri de precauție, în așa fel încât să nu existe niciun impediment în ducerea la bun sfârșit a intenției”.

Criminalul de la Bascov şi-a scris fiecare pas în jurnal. Moartea violentă a victimelor i-a şocat chiar şi pe anchetatori, dar mai ales faptul că a atacat-o cu o furie de neînţeles chiar şi pe nepoţica sa de cinci ani, care nu avea nici o vină.

Bărbatul cu probleme psihice care şi-a omorât sora, părinţii, nepoata şi fratele a fost arestat pentru 30 de zile.

Totodată, amintim că astăzi, 12 august,  Dan Cămârzan, milionarul din Braşov ce şi-a ucis bunica, a fost eliberat, după ce a stat timp de doi ani internat la Psihiatrie.

Adauga un comentariu