Local

Ea este femeia care a fost arestată după ce i-a tăiat gâtul iubitului. Întreg scandalul a izbucnit de la un pahar spart – GALERIE FOTO / VIDEO

Publicat: 10 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ea este femeia care a fost arestată după ce i-a tăiat gâtul iubitului. Întreg scandalul a izbucnit de la un pahar spart - GALERIE FOTO  VIDEO
O ieșeancă a fost băgată după gratii, fiind acuzată că a încercat să-și ucidă iubitul

O ieșeancă a fost băgată după gratii, fiind acuzată că a încercat să-și ucidă iubitul. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis la finele săptămânii trecute propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, formulată de anchetatori pe numele Loredanei Dulhaniuc, sub acuzația de tentativă de omor asupra unui membru de familie

O femeie din județul Iași a fost dusă după gratii, fiind acuzată că a încercat să-și omoare prietenul. Judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis la finele săptămânii trecute propunerea de arestare formulată de anchetatori pe numele Loredanei Dulhaniuc.

„Instanța admite propunerea formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi. Dispune arestarea preventivă a inculpatei Loredana Dulhaniuc, cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor asupra unui membru de familie, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatei Loredana Dulhaniuc”, au afirmat magistrații ieșeni.

Loredana Dulhaniuc, acuzată de tentativă de omor asupra unui membru de familie

De remarcat este faptul că decizia instanței nu e definitivă. De altfel, hotărârea a fost deja contestată de către Loredana Dulhaniuc. Acum, urmează ca judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași să stabilească ce se va întâmpla în continuare cu femeia acuzată de tentativă de omor asupra unui membru de familie. Oamenii legii au afirmat că ieșeanca a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva săptămâni, după un incident grav. Potrivit anchetatorilor, cei doi concubini din satul Borșa, comuna Vlădeni, județul Iași, au băut împreună de sărbători, iar, mai apoi, au început să se certe. Conflictul a degenerat, iar Marius M., ieșeanul în vârstă de 38 de ani, a ajuns în stare gravă la spital, după ce concubina acestuia, Loredana Dulhaniuc, l-a atacat. Acesta a fost bătut și înjunghiat în zona gâtului cu un ciob de pahar. Toată scena de coșmar s-a petrecut în cea de-a treia zi de Crăciun.

„În perioada sărbătorilor de Crăciun au fost și multe cazuri de agresiuni în urma consumului de alcool, în special agresiuni în familie și accidente rutiere. Bărbatul în vârstă de 38 de ani, din localitatea Borșa, a fost adus de echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă de la domiciliu, cu plagă tăiată laterocervical drept cu șoc hemoragic. Plaga tăiată a rezultat în urma unui conflict cu casnic, pe fondul consumului de alcool. Concubina l-a tăiat cu un pahar spart”, au subliniat atunci reprezentanții UPU-SMURD Iași.

Ieșeanca, dusă la „Socola” pentru a vedea dacă a avut discernământ

În urma conflictului dintre cei doi concubini, Loredana Dulhaniuc a primit un ordin de protecție împotriva celui pe care l-a agresat. Vecinii celor doi au povestit că femeia este o persoană agresivă și că, din curtea lor, se aud destul de des certuri.

„Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a fost agresat de către o femeie. În cauză a fost întocmit un dosar penal. De asemenea, a fost emis un ordin de protecție împotriva femeii, timp de 5 zile”, au precizat atunci reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

De remarcat este faptul că, după incident, femeia a fost transportată la Institutul de Psihiatrie „Socola„, pentru efectuarea unei expertize. Specialiștii au ajuns la concluzia că ieșeanca a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

Adauga un comentariu