Local

Ea este studenta de la UMF Iași care a fost jefuită! Atacul a avut loc în plină zi, pe o stradă din centrul orașului! (EXCLUSIV)

Publicat: 20 iul. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Ea este studenta de la UMF Iași care a fost jefuită Atacul a avut loc în plină zi pe o stradă din centrul orașului EXCLUSIV
O studentă de la UMF Iași a fost jefuită în plină stradă, în centrul orașului

O studentă de la UMF Iași a trecut prin clipe de groază, fiind jefuită în plin centrul orașului. În urma incidentului, individul care a comis fapta a fost pedepsit de judecători. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Daniel Angel Mihai la 3 ani, 8 luni şi 20 de zile de închisoare, pentru furt calificat

O studentă de la UMF Iași a trecut prin clipe de groază, fiind jefuită în plin centrul orașului. În urma incidentului, individul care a comis fapta a fost pedepsit de judecători. Așadar, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat recent pe Daniel Angel Mihai la 3 ani, 8 luni şi 20 de zile de închisoare, pentru furt calificat.

La aplicarea pedepsei, judecătorii au luat în calcul și condamnări anterioare primite de individ.

„Instanța respinge acţiunea formulată partea civilă Georgiana B., ca rămasă fără obiect, prejudiciul fiind integral acoperit”, au afirmat judecătorii ieșeni.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Studenta de la UMF Iași, jefuită în centrul orașului

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Acest proces al lui Daniel Angel Mihai a început pe data de 28 februarie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată, sub acuzația de furt calificat. Asta, după ce individul a fost reținut și, mai apoi, arestat preventiv de pe data de 11 februarie 2022. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

„Pe 2 februarie 2022, în jurul orei 11:30, inculpatul, în timp ce urca scările Pasajului «Piața Unirii», spre Librăria «Junimea», a sustras din buzunarul drept al gecii cu care era îmbrăcată persoana vătămată un telefon mobil, marca Samsung A21S, cauzându-i un prejudiciu total în valoare de 1.500 de lei”, au menționat anchetatorii ieșeni.

Ieșeanul Daniel Angel Mihai, acuzat de furt calificat, a recunoscut fapta

Tânăra de 25 de ani este studentă în anul 6 la Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr.T. Popa” din Iași. Pe 2 februarie 2022, în jurul orei 10:50, după ce a finalizat un examen susținut în incinta unui spital, aceasta s-a deplasat pe jos spre Piața Unirii, alături de alți 4 colegi. Tânăra a coborât spre Piața Unirii pe trotuarul stâng, a trecut prin fața Casei de Cultură a Studenților și, ulterior, s-a deplasat spre o covrigărie. Când a ajuns în dreptul covrigăriei, și-a verificat telefonul mobil, aflat în buzunarul drept al gecii, și a constatat că îl avea asupra ei.

La ora 11:20, studenta a traversat trecerea pentru pietoni din fața covrigăriei, a trecut pe lângă un hotel din Piața Unirii și s-a deplasat spre pasaj. În momentul în care studenta a ieșit spre Librăria “Junimea”, a fost observată de către Daniel Angel Mihai.

„În timp ce persoana vătămată urca scările pasajului, cu direcția de deplasare spre librărie, inculpatul s-a poziționat în spatele acesteia, mergând în același pas cu persoana vătămată. În continuare, inculpatul a întins mâna dreaptă spre buzunarul drept exterior al gecii cu care era îmbrăcată persoana vătămată și i-a sustras un telefon mobil. Persoana vătămată nu a simțit momentul furtului, continuându-și deplasarea”, au mai spus procurorii.

La audieri, individul a recunoscut comiterea faptei.

Comentarii
Adauga un comentariu