Local

Ea este tânăra care a murit în cumplitul accident de la Țuțora. Avea doar 29 de ani şi era mama unui puşti – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO

Publicat: 06 dec. 2022
_____ Vizualizări 59 Comentarii
Ea este tânăra care a murit în cumplitul accident de la Țuțora. Avea doar 29 de ani şi era mama unui puşti - EXCLUSIV FOTO VIDEO
Accident rutier mortal la Iași. Mihaela a decedat la 29 de ani

Mihaela avea 29 de ani şi a murit în cumplitul accident de la Tutora în cursul acestei dimineţi, 6 decembrie 2022. Tânăra se deplasa către locul de muncă, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un cap de pod.

Impactul a fost nimicitor pentru tânăra. Din nefericire, un copil a rămas fără mamă.

„La data de 06 decembrie a.c., în jurul orei 09.00, polițiștii rutieri ieșeni au fost sesizați despre un faptul că un auto s-a răsturnat pe DJ 249, pe raza localității Țuțora, iar o șoferița este încarcerată.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul femeii.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii întregii situații de fapt”, a transmis IPJ Iaşi.

Comentarii
  • Ma mir cum s-a deschis traista cu aer de la volan. Autoturismele mai vechi de 5 ani trebuie declarate cazane si ITP la 3 luni la RAR si nu la statiile de cartier. Mai mult, impozit anual majorat cu 1000% iar cele pe motorina declarate utilaje agricole cu drept de circulatie doar pe tarla.

  • Domnule Sarac, cand nu ai bani mergi cu autobuzul, tramvaiul, trotineta, bicicleta, tricicleta, etc. Nu cumperi un cazan la care ii scoti catalizatoarele, nu ii schimbi placutele de frana ca nu ai parale, etc.

  • Pare golf quattro stagione. De obicei loganiștii cu mașini vechi de o lună se duc în astfel de accidente. Doamna a lovit mașina în punctul ei slab. Pare un accident temeinic, poate o depășire. Asta e, nu toți evaluăm riscurile unei manevre. Tentația e să ne pară rău de rezultat, dar și când îi vedem la lucru pe aventurieri parcă ne mai trece o țâră.

  • Dumnezeu să o ierte. Am fost colegă cu ea la Drept, la UAIC. O fată frumoasă, cuminte, prietenoasă. Păcat. Condoleanțe familiei!

  • Către toţi reduşii mintal care comentează aiurea…
    Am cunoscut-o personal pe această doamnă. Felul în care vorbiţi despre cineva care a murit, indiferent care au fost circumstanţele, arată că nu aveţi nici măcar un minim de educaţie. Şcoala vieţii vă defineşte.
    P.S. Doamna era însărcinată, şi nu purta centură de siguranţă, iar pe drum era gheaţă, deşi sărăriţa ar fi trebuit să ajungă pe acolo. Capetele de pod nu au nici o protecţie. Drumul a fost construit de firma de casă a PSD, respectiv EKY SAM. Oare a cui o fi vina?

  • Michel, te simti singur in tramvai? De unde stii ca era rabla? I-ai facut itp? Ai cautat catalizatorul si nu-l avea? Daca nu stiai, o mașină veche, poate fi întreținută la fel de bine ca una noua… Iar o mașină noua, se poate transforma rapid intr-un Harb, daca nu ai grija de ea.

  • Multă răutate poate exista..😭😭😭 profitați oameni buni cât va mai tine dzeu pe pământ.azi ești mâine nu esti😭😭😭 am fost colega cu ea..un sufletminunat ..nu merita soarta aceasta😭

  • Draga George… Toate comentarile spun adevarul adica prostia doare. Si ce daca nu a trecut sararita trebuia sa mearga cu viteza adaptata si sa nu se nazarcea aiurea. Capul de pod are vina ca ii statea in drum nu? Per total prostie cronica din partea super calificate doamne. Tine minte cu cat mai multi in cap de pod cu atat vei fi mai in siguranta la volan sau la ghidon, iti spune asta unul care traverseaz orasul zilnic si care vede niste lucruri de zici ca sunt filme de groaza.

  • Lucrezi în politie? Ai fost la faţa locului să vezi ce şi cum? Dacă nu, abţine-te. Ticăloşia nu a înviat pe nimeni. Toţi sunt mari experţi în faţa tastaturii.

  • Câți frustrați fara suflete 🤮comentează aiurea!Te îngrozești 🤮!Câtă dezumanizare 😔,nu mai exista empatie?!Cum să vorbești urât despre un decedat,pe care nu l.ai cunoscut?!! Dumnezeu s.o aibă în pază 🥺,putere familiei sa treacă peste această nenorocire 😔!

  • Pacat ca cei care comenteaza aiurea mai sus fac umbra pamantului si aceasta femeie care se ducea la munca, a murit (chiar dintr-un accident). In schimb, sa mergeti la biserica si sa fiti smeriti..sa pupati moaste ca sa va ajute Dzeu… sictir!

  • George, dar ești prost rău … nu te-ncurci … ce treabă are cine a construit un drum cu neatenția celui / celei de la volan?

  • Sararita mergea si imprastia material la intrarea in oras acum 2-3 saptamani cand afara erau 8-9 grade. Azi dimineata sticla pe jos fara un gram de anti-derapant. Este clar ca, accidentul s-a intamplat dintr-un cumul de factori nefericiti dar lipsa materialului antiderapent are cea mai mare pondere.

  • Dumnezeu să o ierte! Comentariile răutăcioase nu își iau rostul.Voi care faceti comentarii aiurea cu caracter negativ vă simțiți bine? De ce comentați aiurea la adresa ei.Vb acuma „daca nu va acceptat avansurile și filturile voastre aveți acuma ocazia sa terfeliti imagini ei”. Nu am cunoscut-o, dar aveți respect pt un defunct! Dacă ești bărbat fii demen cu capul!

  • Fereasca Dumnezeu cati RATAȚI isi dau cu parerea! A murit pilot de raliu din cauza unui cap de pod si voi jude ati si criticati o femeie. Cat de prost, dobitoc, cretin si animal trebuie sa fii? Cat? Voi astia de comentati aiurea, va doresc o astfel de moarte! Sa muriti in chinuri pe drumurile astea ce nu au treaba cu capul de pod, cu sararite etc. Sa va vad intinsi pe caldaram si creta in jurul vostru!

  • Fără să vreau am citit și eu unele comentarii..după cum vad eu suntem cea mai ordinară și împuțită nație din tot universul…răi, parșivi, împuțiți, invidioși…și tare avem grija celuilalt …De asta suntem luați de răi în europa

  • Cetatean + Bogdan, mai destepti nu sunteti nici voi daca credeti ca poti jigni un prost. Prosti ca aia de mai sus care comenteaza aiurea au fost si o sa mai fie mult timp incolo. Asta e menirea lor, sa comenteze aiurea. Atat pot si atat fac. Cel mai bine e sa-i ignori.

  • Nu-i de mirare ca se produc accidente grave tinind cont de ”transeele ” care au luat locul acostamentelor. De ce au trebuit facute pe marginea drumurilor niste santuri de 50-60 cm facute din ciment ? Si asta la drumurile cica reabilitate . Prostie din partea celor care au ”inventat” asa ceva. Sa nu mai spun ca acolo unde nu exista trotuare te poti nenoroci sarind in sant in cazul in care vine un nebun cu viteza, pe marginea drumului si nu te poti feri decit sarind in santul de ciment adinc de 50 -60 cm !

  • Sa va fie rușine celor ce ați adus jigniri în comentariile de mai sus ,am cunoscut-o personal pe Mihaela o persoana minunată, o fata cu un bun simt și o bunătate sufletească rar întâlnită, ar trebui sa găsiți înainte de a deschide gura deoarece ma gândesc ca fiecare dintre voi este posibil sa aveți o sora sau dacă nu cu siguranță aveți o mama ,ferească Dumnezeu sa lucreze karma ,condoleanțe familiei și multa putere pentru ca au nevoie

  • @\Luigi iti pot da un golf4 ca acela si nu te poti rasturna cu el pe acea sosea. Daca iti dau o masina noua, te poti rasturana cu ea, si cu pneuri noi de firma.
    Ca sa ajungi sa te rastorni cu o masina, nu trebuie sa fie veche sau noua, conteaza cat de precaut si responsabil esti la volan.

  • CORUPTIA UCIDE! Astea sunt drumurile lui Popa Maricel, să îl *ut in gat de bugetar de lux, vierme împuțit. Vedea-l-as pe el și pe toți ca el în cate un cap de pod.

  • Din pacate incet incet mi se confirma ca devenim cea ma jegoasa natie posibila cu cei mai infecti si prosti oameni….nu o dau in conspiratii si cacaturi cum fac autistii dar cred ca un cumul de factori foarte logici duc la deznodamantul asta asupra tarii…Ar fi o idee bine sa se bage si aici conturi cu profil cu poza de exemplu, majoritatea sunt psihopati frustrati si daca ii pui sa se afiseze se retrag in pesteri!Suntem tara in care am ajuns sa il aparam pe un manelist ce a condus beat si drogat si care a si fugit si sa ne bucuram ca a derapat de la polei o masina si a murit o fata tanara, sau suntem aia de donam bani pe tik tok lui Csampar care a fost eliberat dupa ce a omorat si transat 6 oameni si acum e vedeta sau interlopilor reprofilati pe media si ne plangem ca o ducem rau!Ce cacat de speranta sa mai ai?

  • Un avocat sa intre pe fir trebuie cineva sa lupte pentru acel copil cu siguranta nu a fost dat cu antiderapant ce i vinovati sa plateasca

  • Dumnezeu sa o odihnească în pace și putere familiei să treacă peste un așa necaz.
    Sunt din zona unde sa petrecut accidentul și cel mai mult mă îngrozesc comentariile unora care au deviat de la subiect având un vocabular greu de înțeles. Întradevăr unii sunt greu de a fi numiți oameni. Avea dreptate Bogdan care a scris in comentariul de mai sus ce fel de nație sunt acești oameni plini de răutate.

  • Nu sunt o persoana religioasă neapărat, dar daca va exista o apocalipsa, cred cu tarie ca acum e momentul…Nu merităm să supraviețuim ca specie. Nu aveti limite la răutate, ură si prostie! Nu vă înecați in propriul venin? Btw, ca a zis cineva mai sus..karma există..
    Condoleanțe familiei Mihaelei..si multa putere..mai ales puștiului care era atat de atașat de mamica lui …😞

  • Romanii ajung numărul unu la accidente , daca polițistul rutier greșește și îți dă permisul învață macar sa mergi corespunzător pe sectorul de drum adaptat la condițiile meteo . De data asta nu a murit nici un pieton sau dintr-o mașină de pe contra sens .

  • Condoleanțe familiei!
    Nu mai băgați în seama oligofrenii de mai sus. Sunt asa de viermanosi încât nici ca postaci plătiți nu se încadrează. Pur și simplu baga un comentariu ca să vadă dacă răspunde cineva, ei în viata de zi cu zi sunt mult mai putin decât niște cacati în drum.

  • Condoleanțe familiei greu încercate prin aceasta mare pierdere a lui Mihaela . Dumnezeu să o aibă la dreapta LUI ,alaturi de îngeri .
    Iar cei care comentează urit ,bunul Dumnezeu să le de-a mai multa înțelepciune și un suflet curat ,,,ne miram de ce se intimpla atitra ?? Din cauza răutății cate exista în inimile a multora care au postat cuvinte urâte . Dumnezeu să vă binecuvânteze cu sănătate bucurii liniște sufletească și tot ceea ce înțelegeți prin cuvintul,,,să fii OM,,

  • Capetele de pod sunt construite prost, ca dealtfel în tot județul, mult prea înalte și ieșite spre carosabil, nefiind justificat rolul lor de parapeți. Ele ar fi trebuit făcute la nivelul solului, cum sunt în unele județe. Unde nu-i cap vai de viețile noastre.

  • George,Anonim, Muritor, Bogdan,.Caligula si altii, apreciez comentariile voastre pertinente care dovedesc educatie si empatie.Ma ingrozesc unele comentarii, obscenitati ,o rautate fara margini ,jigniri ,o lipsa toatala de civism. Papa Francisc spune: nu este necesar sa crezi in D-zeu pentru a fi un om bun. Este o lipsa toatala de educatie si civilizatie ce se adanceste pe zi ce trece.Nu faptul ca nu avem drumuri f.bune ne aseaza pe primul loc la accidente in Europa.Asta se intampla datorita mentalitatii noastre si a fibrei genetice din care venim, dar pe care mereu am coafat-o, asta facand chiar mari istorici romani.Mereu ne-am crezut grozavi , ne-a placut sa pozam in patrioti etc.Si nu este deloc asa.Faptul ca suntem ultimii din Europa la nivel de trai spune totul.Lumea antica spunea ca teritoriul dela Dunare spre nord este locuit de barbari.Tracii locuiau in carute ,traiau din furat, isi vindeau fetele ptr. sex si aveau mereu conflicte intre ei, informatie ce ne-o da si Herodot si Ovidiu, poetul exilat la Pontul Euxin.Asa ca radacinile noastre nu ne prea fac cinste, dar noi nu recunoastem.Minciuna ,furtisagul, treba facuta prost de multe ori, tradarea ,inca ne urmaresc.De aceea intram greu in unele structuri Europene.Cei ce au postat niste nemernicii fata de o tanara care pleaca spre cer,(chiar daca a gresit) reprezinta o categorie subumana care face mari neajunsuri regnului uman.Animalele dovedesc mai multa loialitate si dragoste,Cu regret postez aceste randuri,

  • Michel dute-n căcat prin Europa să vezi ce cazane de 15 ani circulă pe șosele, mai țineți părerile pentru tine că tot așa mierlești și cu , cazanu’ tău de 2022

  • Michel, căcat ce ești.. mergi in Europa de Vest, sa vezi cum străini cu bani au și mașini cu 50 de ani vechime..

    Daca te-ai născut prost, taci, că din ăștia că tine habar nu au înseamnă să muncești o zi..

  • Michel, dacă ești prost, taci.. mergi in Vest sa vezi că au și mașini cu 50 de ani vechime..

    Nu te mai xaca pe tine, că presupun că ești genul întreținut de tăticu, care habar nu are valoarea banului, că nu a muncit nici o zi cu adevărat..

    Prost neam mai esti.. din ăștia că tine, se ascund în vile, și nu le pasa de vecinul care mănâncă doar pâine, sau de copilul care merge desculț pe strada.. că vă gândiți doar la averile voastre

  • Ca e o fata frumoasa , asta se vede dar o fata frumoasa si fara minte. Cum adica sa pierzi volanul intr-o localitate? Cum sa intri acolo unde a intrat ea? Este clar ca mergea cu viteza fara adapteze viteza la starea drumului si a psihicului! Eu am sofat peste 1 000 000 km dela ATV pana la camion TIR fara accident. Proasta mergea iresponsabil! A primit ce-a meritat! Cel care a spus ‘ o proasta mai putin”, are dreptate!

Adauga un comentariu