Sport

Edi Iordănescu, dorit la FCSB! Condiția pe care o pune pentru a-i antrena pe roș-albaștri: „Atunci voi fi mai mult decât deschis pentru orice discuție”

Publicat: 05 iun. 2020
Edi Iordănescu este dorit la FCSB! dar antrenorul pune condiții pentru a prelua formație.
Edi Iordănescu pune condiții pentru a-i antrena pe cei de la FCSB

Edi Iordănescu, fostul antrenor al echipei Gaz Metan Mediaș, a pus o condiție pentru a pregăti formația FCSB.

Edi Iordănescu (41 de ani), fostul antrenor al echipei Gaz Metan Mediaș, a fost invitatul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre o posibilă colaborare cu echipa lui de suflet. Un urmăritor al emisiunii i-a transmis lui Edi Iordănescu, printr-un comentariu, că el ar putea produce împăcarea între suporterii CSA Steaua și cei ai FCSB.

Edi Iordănescu, dorit la FCSB

„Dacă vine la FCSB (Steaua) se unesc toți suporterii. De ce nu vine? Îmi doresc să vină. Vino, te rog! Poți să îți arăți stilul și clasa de antrenor. Tu poți unifica Steaua, tu împreună cu tatăl tău”, a fost mesajul fanului.

Edi Iordănescu a recunoscut din nou că este stelist, dar înainte de toate preferă să rămână un antrenor profesionist.

„Nu știu dacă eu aș putea să fiu cheia în toată ecuația asta. E o situație neplăcută, sunt steliști divizați, steliști adevărați, din păcate, e vorba și de percepție. Am Steaua în suflet, așa va fi mereu, nu voi contesta niciodată, am crescut, am copilărit și am petrecut o parte importantă din adolescență aproape de clubul din Ghencea. Niciodată nu voi contesta lucrul ăsta și chiar e o mândrie pentru mine, dar înainte de toate sunt antrenor profesionist și încerc să îmi fac treaba așa cum trebuie”, a spus Edi Iordănescu.

În ce condiții ar antrena-o pe FCSB

Edi Iordănescu a explicat că își dorește să-i antreneze pe roș-albaștri, dar principala condiție este ca suporterii să se unească și să se rezolve toate problemele dintre Gigi Becali și Clubul Sportiv al Armatei.

„Este păcat că s-a ajuns în situația asta. Eu nu aș vrea să mai comentez despre dezbinarea asta de la Steaua. Dacă se vor rezolva problemele astea, dacă se va găsi o soluție și va fi interes pentru mine, cu siguranță că voi fi mai mult decât deschis pentru orice fel de discuție. Eu nu am închis ușa nimănui niciodată, dar e adevărat că mulți m-au catalogat ca fiind un antrenor pretențios. Nu mă deranjează și chiar subliniez lucrul ăsta. Eu cred că în fotbalul civilizat și profesionist trebuie să ai condiții să poți să îți asumi obiectivele”, a explicat Edi Iordănescu.

Adauga un comentariu