BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ediție BZI LIVE cu un om talentat, pasionat și elegant! Oameni care ne pot inspira, oferi o gândire pozitivă și exemplul ca ne putem găsi echilibrul într-o manieră aparte – FOTO

Publicat: 15 mart. 2020

Avem, mai mult ca niciodată, nevoie de frumos, liniște și încredere! În lumea contemporana sunt oameni care ne pot inspira, oferi o gândire pozitiva și exemplul ca ne putem găsi echilibrul într-o maniera aparte! Despre toate acestea, într-o gândire pozitiva și exemplul ca ne putem găsi echilibrul într-o maniera aparte! Despre toate acestea, într-o ediție BZI LIVE cu un om talentat, pasionat și elegant.

Luni, 16 martie 2020, incepand cu ora 15.00 in lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE este programata o ediție speciala. Avem, mai mult ca niciodată, nevoie de frumos, liniște și încredere! În lumea contemporana sunt oameni care ne pot inspira, oferi o gândire pozitiva și exemplul ca ne putem găsi echilibrul într-o maniera aparte! Despre toate acestea, într-o ediție BZI LIVE cu un om talentat, pasionat și elegant. Este vorba de pictorul Cezara Moraru, artistul care oferă o frumoasa și draga viziune asupra vieții prin creațiile sale. Pe de alta parte, acesta va participa la o ediție – dialog în cadrul căreia vor fi abordate elemente ce țin de creațiile sale, sursa de inspirație, universul artistic, viziunea sa pe acest plan, expozițiile organizate și viitoarele proiecte. De asemenea, despre experientele sale personale, aspirațiile și proiectele pe care le are în plan vor fi alte puncte avute în vedere.

„Fac Arta din dorinta de a exprima ceea ce gandesc si ce simt”

Asa cum ea însăși mărturisește, Cezara Moraru face Arta tocmai pentru a exprima și transmite publicului ceea ce gândește și simte! „Am terminat Facultate de Litere – Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, limbi straine, si in prezent urmez un master de Limba, literatura si civilizatie hispano-americana, dar si Facultatea de Arte Vizuale – Universitatea Națională de Arte George Ebescu, ultimul an la sectia de pictura. Voi continua cu un doctorat in pictura. Fac Arta din dorinta de a exprima ceea ce gandesc si ce simt, sunt o fire energica, lucrez mult si imi place sa fiu mereu conectata la ceea ce se intampla in jurul meu, iar Arta este un bun prilej de a ma tine vie intr-o lume care devine usor, usor robotizata… Cred ca Arta ar trebui inteleasa de spatiul romanesc, mai mult decat din perspectiva estetica si incerc sa ma implic in diferite activitati care sustin si incurajeaza Artele. Un exemplu sunt Atelierele de pictura pentru adulți – Kreativis, unde desfarsor ore de pictura saptamanal”, transmite Cezara Moraru. Despre toate acestea și multe alte momente motivaționale, sensibile și elegante în aceasta producție social media BZI LIVE.

Toți cei care doresc să adreseze întrebări o pot face la rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.
Adauga un comentariu