BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ediţie BZI LIVE profundă și provocatoare! Ce am învățat din pandemia de coronavirus, într-un dialog special cu universitarul și filosoful Nicu Gavriluță de la Universitatea Cuza din Iași – FOTO

Publicat: 19 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Miercuri, 20 mai 2020, începând cu ora 11.00 în Studioul BZI LIVE este invitat prof. univ. dr. Nicu Gavriluță – fost decan al Facultăţii de Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza (UAIC) Iaşi! Ediţia va avea în prim-plan unul dintre cele mai active personaje din zona academică ieşeană, cunoscut publicist, activ profesor şi autor a numeroase lucrări de impact!

Alături de profesorul Nicu Gavriluță se va dialoga plecând de la ceea ce am trăit, experimentat în această pandemie de COVID-19. De asemenea, se va discuta și despre relațiile de familie, despre modul în care acestea au fost afectate de starea de izolare, despre un potențial boom al natalității peste 7-8 luni sau, de ce nu?!, despre un boom al dosarelor de divorț ce ar putea apărea peste câteva săptămâni. De reamintit că, unele dintre ultimele cărţi ale acestuia au avut ca titluri interesante precum „Globalizare şi identitate românească,” Junimea, 2018 şi „Noile religii seculare. Corectitudinea politică, tehnologiile viitorului şi transumanismul”, Polirom, 2018. Astfel, urmează o ediție extrem de incitanta și de impact pentru noi toți și care merită urmărită.

Cititorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Adauga un comentariu