BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ediţie de maximum interes la BZI LIVE! Despre infecţia cu Covid-19 la copii şi sezonul gripal cu dr. Cătălina Ionescu, director medical la Spitalul Sf. Maria din Iaşi

Publicat: 05 oct. 2020

Marţi, 6 octombrie, de la ora 13:00 la BZI LIVE va intra în direct dr. Cătălina Ionescu, director medical la Spitalul de Copii Sf. Maria din Iaşi. În contextul pandemiei de Covid-19, zeci de părinţi îşi duc copiii spital crezând că sunt infectaţi cu Covid-19. Totodată, mulţi dintre aceştia nu consultă medicul de familie înainte de a lua decizia de a merge cu micuţul la spital. Invitata Roxanei Caraiman va explica într-o nouă ediţie BZI LIVE despre cum trebuie să procedeze părinţii care observă că micuţii au simptome specifice infecţiei cu Covid-19 şi mai ales, despre sezonul gripal. Simptomele specifice gripei pot fi extrem de uşor de confundat cu cele ale infecţiei cu coronavirus, iar medicul ieşean va explica părinţilor când au un motiv real de îngrijorare.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

 

Adauga un comentariu