Local

El este cel mai tânăr candidat la primărie din județul Iași! Sofroni Ștefan-Mălin are doar 26 de ani și planuri mari pentru comuna Holboca

Publicat: 15 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
El este cel mai tânăr candidat la primărie din județul Iași Sofroni Ștefan-Mălin are doar 26 de ani și planuri mari pentru comuna Holboca
El este cel mai tânăr candidat la primărie din județul Iași! Sofroni Ștefan-Mălin are doar 26 de ani și planuri mari pentru comuna Holboca

Cel mai tânăr candidat la o primărie din județul Iași are 26 de ani este antreprenor specializat pe atragerea de fonduri europene și candidează din partea AUR la Holboca. Sofroni Ștefan-Mălin dorește să dezvolte comunitatea din care face parte și vrea să-și aducă toate cunoștințele din domeniul atragerii de fonduri europene la primărie.

Sofroni Ștefan-Mălin este cel mai tânăr candidat la o primărie din Iași

Sofroni Mălin are 26 de ani și candidează din partea AUR la primăria Holboca. Tânărul este antreprenor specializat pe atragerea de fonduri europene și are ca principal scop revitalizarea comunei în care candidează. Întrebat de ce s-a gândit să candideze, Mălin Sofroni ne-a spus că este timpul ca tinerii să se implice în politică:

” Fac parte din noua generație de politicieni și sunt conștient de faptul că acest aspect atârnă greu în contextul alegerilor locale din 2024. Am decis să candidez pentru că este timpul ca cei din generația mea să se implice mai mult în politică, să-și pună amprentă și să-și aducă contribuția în dezvoltarea societății. Am găsit în AUR un sprijin constant și toți m-au încurajat să candidez. Vin din mediul privat unde lipsa performanței înseamnă absența veniturilor. Trebuie să muncești ca să ai! Mentalitatea aceasta vreau să o implementez și la primărie! Nu este greșit să avem lucrători la stat cu salarii mari, dacă aceștia aduc un plus valoare societății din care fac parte.”

Ne lipsește industria. Nu mai producem nimic

Candidatul AUR la Holboca punctează faptul că o societate sănătoasă are o industrie puternică! Schimbările încep de jos, iar Holboca merită să aibă o industrie eficientă și coerentă:

Consider că cel mai mare atu pe care îl am este experiența mea în atragerea de bani nerambursabili europeni. Acest tip de finanțare este cheia succesului și a dezvoltării comunităților. Analizez situația din Holboca, o situație care este general valabil în toată țara. Ne lipsește industria! Ne lipsește producția! Trebuie să înțelegem că o creștere economică sustenabilă este generată și de o industrie puternică!Trebuie să creăm locuri de muncă în comună! Comunitatea noastră are nevoie de o revitalizare și eu consider că o pot aduce!. Antreprenorii locali sau naționali trebuie să găsească un sprijin consistent pentru a-și putea muta o parte din business în localitate. a punctat Ștefan-Mălin Sofroni, candidat AUR Holboca.

Fermierii sunt aurul satelor românești

Un alt punct din proiectul AUR pentru Holboca este reprezentat de ajutarea fermierilor locali și încurajarea altor persoane să se dezvolte.

” Trebuie să-i ajutăm pe fermierii români să se dezvolte, să înceapă să atragă investiții mari. În ceea ce privește dezvoltarea fermelor vă dau doar un simplu exemplu. Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale pune la dispoziție agricultorilor 30 de milioane de euro pe măsura DE20. Au fost depuse 14 proiecte care au o valoare totală de 18 milioane de euro. O zic cu regret că niciun proiect nu este din Iași. Holboca are nevoie de aceștia bani! Județul Iași are nevoie de acest ajutor. Sunt sume mari în joc care pornesc de la 300.000 de euro și pot ajunge chiar și la 1 milion de euro! Un primar trebuie să le ofere asistență cetățenilor și să îi învețe cum să atragă acești bani. ” este de părere candidatul AUR.

 

Comments are closed.

Adauga un comentariu