Local

El este ieșeanul care a vrut să le predea o lecție de șmecherie polițiștilor! A șofat fără permis, a comis un accident, a evadat, dar a venit nota de plată! GALERIE FOTO/VIDEO (EXCLUSIV)

Publicat: 13 mai 2022
_____ Vizualizări 3 Comentarii
El este ieșeanul care a vrut să le predea o lecție de șmecherie polițiștilor A șofat fără permis a comis un accident a evadat dar a venit nota de plată GALERIE FOTOVIDEO EXCLUSIV
Individul acuzat că a evadat din arestul Poliției, în județul Ilfov, a fost condamnat acum de judecătorii ieșeni pentru punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducere fără permis

Tânărul ieșean care a încercat să le dea o lecție de șmecherie polițiștilor s-a ales cu o pedeapsă din partea judecătorilor. Astfel, ieri, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Ștefan Petronel Boancă la 4 ani și 11 luni de pușcărie, pentru punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducere fără permis. Ieșeanul este unul și același care a reușit să îi păcălească pe oamenii legii din Urziceni, evadând din arest.

Ieșeanul care a vrut neapărat să le dea o lecție de șmecherie polițiștilor a fost pedepsit acum de judecători. Așadar, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat ieri pe Ștefan Petronel Boancă la 4 ani și 11 luni de pușcărie, pentru punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducere fără permis.

La emiterea sentinței, judecătorii ieșeni au luat în calcul și alte pedepse primite de individ pentru comiterea altor infracțiuni. Demn de remarcat este faptul că sentința nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

Pedeapsă pentru ieșeanul care a vrut să le predea o lecție de șmecherie polițiștilor

Procesul ieșeanului Ștefan Petronel Boancă (18 ani) a început pe data de 1 septembrie 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată sub acuzațiile de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducere fără permis. Acesta a intrat în vizorul anchetatorilor în urmă cu aproape un an, după ce a provocat un accident rutier în zona Păcurari. Ieșeanul a urcat la volanul unei mașini la care a montat numere de înmatriculare de la un alt vehicul. Asta, deși știa că nu are carnet de conducere.

După producerea impactului cu un alt autoturism, individul a sărit din mașina pe care o conducea și a fugit.

„Polițiștii rutieri au fost sesizați despre un accident soldat cu victime omenești, care a avut loc pe strada Moara de Foc, din municipiul Iași. La scurt timp, polițiștii au stabilit identitatea individului care a părăsit locul accidentului. În urma verificărilor în bazele de date a rezultat ca acesta nu are permis, iar numerele de înmatriculare ale autoturismului sunt false”, au spus pe 10 august 2021 reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Ieșeanul a evadat din Arestul Poliției Urziceni

După producerea accidentului rutier din zona Păcurari, Ștefan Petronel Boancă a fost ridicat și dus la audieri. Ulterior, el a fost reținut pentru 24 de ore. A doua zi, acesta a fost prezentat în fața magistraților din cadrul Judecătoriei Iași, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Instanța a admis cererea anchetatorilor, iar individul a ajuns după gratii.

La un moment dat, tânărul a fost transferat, ajungând în Arestul Poliției Urziceni. Individul, care este suspectat și de comiterea mai multor furturi, le-a cerut agenților să îl lase să meargă la toaletă. Acesta a găsit geamul deschis și a sărit în afara Arestului Poliției Urziceni. Ieșeanul a fugit și a încercat să se ascundă. În urma evadării, Poliția a fost pusă pe jar. Oamenii legii l-au căutat pe individ și, în cele din urmă, l-au prins pe Ștefan Petronel Boancă.

Acum, ieșeanul care a vrut să le predea o lecție de șmecherie polițiștilor a fost pedepsit de judecători.

Comentarii
  • Sub comanda primarului Piedone de la Bucuresti, au murit 64 de tineri.
    Piedone ia ieri in ultima instanta 4 ani de puscarie.
    Comparam sentintele. Voi ce parere aveti ?

  • Ăsta și-a comis infracțiunile.

    Piedone a dat un aviz în baza avizului ISU deja acordat. Acolo e un cumul de prosteli. Sentințele sunt comandate pentru a justifica acțiunile Securității, care a schimbat guvernul fix după Colectiv.

Adauga un comentariu