Prima pagină » Titlurile zilei » El este medicul cu 10 locuințe și 4 joburi la stat! Doctorul are o avere impresionantă: „Multe dintre imobile sunt moștenite” – FOTO

El este medicul cu 10 locuințe și 4 joburi la stat! Doctorul are o avere impresionantă: „Multe dintre imobile sunt moștenite” – FOTO

15 mai 2024, 02:00, 34 ,
Codruța ȘOROAGĂ în Titlurile zilei

Prof. dr. Răzvan Socolov este medicul cu 10 locuințe și 4 joburi la stat. Doctorul are o avere impresionantă. Acesta este profesor în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, șef secție obstetrică-ginecologie la Maternitatea „Elena Doamna” Iași, precum și consilier județean și colaborator al Institutului de Medicină Legală. Astfel, din toate joburile la stat, prof. dr. Răzvan Socolov a încasat, în anul 2022, 317.081 de lei.

Doctorul are o declarație de avere impresionantă! Prof. dr. Răzvan Socolov deține 10 locuințe alături de soția sa

Prof. dr. Răzvan Socolov deține alături de soția sa, prof. dr. Demetra Socolov, 10 locuințe, 7 apartamente și 3 case. Soții Socolov sunt, din anul 1993, proprietarii unei case de vacanță, cu o suprafață de 70 de metri pătrați, urmând ca 5 ani mai târziu, în 1998, să achiziționeze un apartament de 120 de metri pătrați. În același an, Demetra Socolov a primit, prin donație, un apartament de 60 metri pătrați.

În anul 2006, Răzvan și Demetra Socolov au cumpărat un apartament de 65 metri pătrați, iar în anul 2009 au achiziționat o casă de locuit, cu o suprafață de 160 de metri pătrați. În anul 2020, soția lui Răzvan Socolov a primit, prin donație, încă 4 apartamente, de 100 de metri pătrați, 35 de metri pătrați, 49 de metri pătrați, respectiv 63 de metri pătrați. În același an, Demetra Socolov a primit și o casă cu o suprafață de 52 de metri pătrați. Aceasta deține și un spațiu comercial, cu o suprafață de 10 metri pătrați.

Prof. dr. Răzvan Socolov a precizat că în ultimul an nu a mai achiziționat sau primit niciun imobil.

„Declarația din acest an este asemănătoare cu cea din 2023, nu sunt mari schimbări, nu am mai achiziționat niciun imobil nou. Multe dintre imobile sunt moștenite fie de mine, fie de soția mea”, prof. dr. Răzvan Socolov.

Soții Socolov dețin și 3 autoturisme, bijuterii și metale prețioase în valoare de 60 de mii de euro, precum și tablouri estimate la 50 de mii de euro.

Din joburile la stat, prof. dr. Răzvan Socolov a încasat, în anul 2022, venituri de 317.081 de lei

Razvan Socolov

Acesta este profesor în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, șef secție obstetrică-ginecologie la Maternitatea „Elena Doamna” Iași

Răzvan Socolov este profesor în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, din activitatea didactică obținând, în 2022, salarii de 144.004 lei. Acesta deține și funcția de șef secție obstetrică-ginecologie la Maternitatea „Elena Doamna” Iași, de unde în același an a obținut venituri de 160.819 lei. Medicul a încasat 1.265 de lei și de la Institutul de Medicină Legală, în timp ce pentru funcția de consilier județean a obținut un venit de 10.953 de lei. Astfel, din toate joburile la stat, prof. dr. Răzvan Socolov a încasat, în anul 2022, 317.081 de lei. De asemenea, medicul a mai obținut 12.718 lei de la SC Avicena Profertis SRL, 6.500 de lei de la CMI Avicena DR Stratan Elena și 286 de lei de la SC Medicaltex SRL,Botoșani.

Venituri la fel de importante a obținut și soția sa, care este, de asemenea, profesor universitar în cadrul UMF Iași, medic șef de secție la Maternitatea „Cuza Vodă” Iași, iar în timpul liber mai oferă consultații și la cabinete private, adunând, în anul 2022, venituri în valoare de 360.396 de lei. Soții Socolov obțin venituri importante și din chirii, dividende și dobânzi. Astfel, nu e de mirare că medicul Răzvan Socolov are o declarație de avere impresionantă.

Comentarii
  • Un personaj ahtiat dupa putere, bani si functii. Dobandite (aproape) prin orice mijloace, inclusiv oculte.

  • Buna dimineata. Din punctul meu de vedere, pe langa presedintele Romaniei care nici el nu este mai prejos ca avere, la ora actuala, locul II ca sa spun asa la capitolul avere (+ dosare penale), primar inca in functie ramane tovarasul Mihai Chirica. Nu cred ca-l mai intrece cineva. Vila in stanga, vila in dreapta, firma, apartamente, masini, etc. Cred ca el este cel mai bogat bugetar la ora actuala, dar ma repet, pe langa presedinte, care si ala are x sau y case.

  • Mătușa Tamara

    Are și el o mătușă.Tamara.Neo-marxist de mucava.LGBTQ+-ist de modă nouă ,mai pe venituri așa…

  • Multi medici au asemenea averi. Pe lângă veniturile oficiale sunt și cele neoficiale (vestitul plic). Ciudat ca pentru ei ziua are mai multe ore: sa oferi consultații și in spital, sa operezi, eventual sa fii și șef de secție, sa fii si profesor la UMF , și consilier, sa oferi și consultații în privat , s.a, necesita ceva vointa si efort. Intr-un fel se explica erorile medicale, graba și lipsa empatie. De unde, dacă trebuie sa ajungă în n locuri, ahtiați fiind după bani?

  • Deci vreo 7,5 miliarde lei vechi împreună venituri declarate.
    Plus cele nedeclarate… probabil 12 miliarde pe an…
    Oamenii ăștia supraviețuiesc cu doar 1 miliard lei vechi, 100.000 lei sau 20.000 euro pe lună.
    Slavă eroilor albi! Trăiască!

  • Totusi, peste 300000 de lei pe an de la buget!!! Este mult prea mult!
    Ce este evident, este ca si sectorul public exista 2 straturi, exact ca in mediul privat. Un strat foarte subtire, format din bugetarii de lux, cum este si acest ipochimen, si un strat foarte gros format din restul bugetarilor.

  • Poate are 10 case. Eu personal știu ca dacă nu era el acum 10 ani de garda la maternitatea Elena Doamna băiatul meu nu exista astăzi. Și nu mi-a luat sau cerut nici un ban. Sa-i dea Dumnezeu sănătate și putere de muncă!

  • Poate are 10 case. Eu personal știu ca dacă nu era el acum 10 ani de garda la maternitatea Elena Doamna băiatul meu nu exista astăzi. Și nu mi-a luat sau cerut nici un ban. Sa-i dea Dumnezeu sănătate și putere de muncă!

  • În situația d-lui Socolov este vorba de acumulare de bogăție din familie, părinții dumnealui au avut poziții importante iar soacra este Dr. ginecologă Stratan, probabil primul medic ginecolog care a avut cabinet privat după revoluție. Nu a făcut afaceri oneroase cu statul, salariile la UMF sunt generoase, este sef de secție intr-un spital, sursele de înavuțire sunt la vedere. Nu am auzit niciun scandal pe seama dumnealui, nu am auzit de acuzații de malpraxis. Prin urmare, mai ușor cu burghezo-moșierimea, nu „suge sângele poporului”, dimpotrivă, este la dispoziția cetățenilor acestei urbe.

  • Degeaba ai gramezi de bani, daca casele arata asa intr-un hal. Sunt oglinda unei inculturi atroce si a unui prost gust dincolo de limita.
    Din pacate, e plin de asemenea personaje in lumea medicala.
    Maxim 5% dintre casele medicilor arata cat de cat decent. Restul sunt atrocitati arhitecturale, oglinda a inculturii si a grandomaniei care ii caracterizeaza in viata privata.

  • 4×8=32 de ore.In rest drumul catre cele 4 locatii,cand mananca,cand doarme,mai cu nevasta?

  • Pacient recunoscator

    De Socolov v-ati gasit voi sa va legati ? E un om onest si bine pregatit profesional,restul nu ne intereseaza. Oare cine vrea sa-l sape,poate colega dumnealui care se doreste a fi ce nu este ?

  • Bai n-ai vazut asa ceva nu l-e mai ajunge iar alti doctori nu au unde sa lucreze si asta se lafaie in diferite posturi, bineinteles toate la stat.
    Si ca el sunt multi alti doctorasi si profesori de tot felul si cine stie ce alte titulaturi mai au astia care fac fix la fel si ,, aduna ” bani din ,,n ” slujbe la stat si nimeni nu vede aceste lucruri.
    Si acesta ca toti oamenii de rand cand vine vremea sa puna bocancii la soare e tot un mort ca oricare mort si nu i-a nimic cu el din aceasta lume.
    Si de ce 4 slujbe la stat, de ce ii permit sefii sa aiba asa ceva in detrimentul altora, ce are el si nu au altii ?
    O singura slujba trebuie sa aiba la stat, restul sa fie ocupate de alte persoane si in special de doctori tineri.
    Dar chestia asta cu mai multe slujbe si mai ales la sta unde sunt cel mai bine platite, este paravanul perfect pentru a justifica eventualele fapte, neinstrumentate inca de autoritati.
    Este cel mai ,, norocos ” om din lume cu atatea case mostenite si atatea slujbe doar la stat.
    Asta sa i-o spuna lui ,, mutu ” cu mostenirile ca nu il crede nimeni si nici chiar el nu crede aceste minciuni.

  • Un șpăgar ordinar cu 4 servicii la stat .

  • O casa si un apartament fotografiate din unghiuri diferite. Trebuia sa enumeri in parte fiecare apartament, fiecare casa: zona, suprafata etc

  • Ziar de cacat ce sunteti !
    Cautati averile tiganilor interlopi , pe aia ii pupati in c.r.
    Toti pestii si traficantii de persoane pe care voi ii laudati, pe aia sa ii intrebati de unde au averile.
    Lasati onul in pace. Si el si sotia dumnealui sunt medici exceptionali.

  • Grigorii Alexandru

    Mare parte dintre medici din romanica sunt spagari. Nu dai spaga nu te interneaza (cum se practica la Sp Militar Iasi), ori nu te consulta si nici nu iti acorda atentia cuvenite.

  • Kofi kingston

    Exact de asta m am inscris la medicina. De abia astept sa am si eu 10 case si poate si un maybach daca tot…

  • Așa este, mergeți să vă luați pomana de la cordoane, cosmos și alți căldărari dar de averile lor nu vă luați.
    Rușine.

  • Când este vorba de sănătatea noastră, ne dați voie să nu luăm lecții de la cei care scriu „nu l-e mai”? O fi practica importantă, dar fără știință de carte, nu ne mai vedem noi sănătoși.

  • nenica sta 8 ore pe zi la fiecare job, nu!?, nu!?, nu!?

  • Nu prostule, depinde de ce prevăd contractele, dar nu știi tu de astea…

  • plindeadmiratie

    altu care reuseste sa munceasca 26 de ore din 24…..

  • plin de admiratie

    altu care reuseste sa munceasca 26 de ore din 24…..

  • As vrea sa citesc un articol cu averile si casele manelistilor sau interlopilor din Iasi. Va luati de medici care au invatat si invata in continuare. Toti medicii au bani si e normal. Cei care profesional sunt buni, sunt cautati de pacienti si au rezultate pe masura. Hai cu articolul despre manelisti si interlopi si despre cum platesc ei impozite!

  • E un medic excepțional și un om onest. Să înțeleg că dacă muncești și stângi bani nu e bine. Care ar fi atunci soluția corectă ca să faci un ban, dacă nu mai multe slujbe?

  • @Eu ieseanul

    Nu cred ca au curaj așa-zișii jurnaliști de 💩 să comenteze negativ la adresa țiganilor. Și-ar lua bataie 🥹

    La noi, țiganii fac legea. De-asta îi vezi și-n parlament 🙃

    La vie est belle! 🤩

  • E o inadvertență ciudată: Codruța pomenește de „donații” (așa cum se menționează și in declarațiile de avere ale subiecților!), subiectul scrierii povestește despre „moșteniri”… N-ați vrea, totuși, să vă puneți de acord?! Că nu e totuna!
    Bine, subiectul știe că e greu de crezut că vin donațiile de case și terenuri așa, valuri valuri, peste unii… Dar poate nu știe că donația poate fi atacată mai ușor decât contractul de vânzare-cumpărare!…

  • Incepand cu cea mai veche meserie din lume si evoluand pana la nivel academic gineco scoate bani frumosi in continuare. Aviz viitorilor absolventi. Stati aproape de p….a.

  • 🥰 Sfat doar pentru femei/ fete sărake și fertile: PENSIA ALIMENTARĂ 🥰 😍

    Dragi studente,femei singure sau divorțate, soții măritate cu muncitori săraki….

    De ce să stați toată viața printre săraci ?!
    De ce să vă rupeți spatele cu munca?
    Căutați medici sau/ și profesori universitari și rămâneți gravide.

    Pensia alimentară, pensia alimentară,pensia alimentară …😋

    Nu uita !
    Cuantumul pensiei alimentare va tine cont de veniturile nete ale parintelui decazut din drepturi, iar valoarea pensiei alimentare NU poate depasi 50% din veniturile lunare nete ale parintelui dator.

    La treabă și …succesuri și să fie cu noroc mult și să iasă gemeni !😘

  • Asta nu e un fel de prostitutie?

  • Ce face ilicitul? Nu ar avea subsemnatul atâtea „cutii” din degetele Shamantei că deh, o muls ai lui, o muls și el din 4 joburi în aceeași zi. Și uite așa hrăpăreții sau îmbogățit tamani-sam iar țara asta clocăie de mizerie și de sărăcie lucie. Păcat de copiii țării sărmani și flamanzi.

  • 🥰 Sfat doar pentru femei/ fete sărake și fertile: PENSIA ALIMENTARĂ 🥰 😍
    mai 15, 2024 la 2:35 pm

    Cauta si tu un medic (psihiatru) care sa-ti schimbe tratamentul. La 2 zile scrii porcaria asta plus multe alte elucubratii. Ceea ce ai tu nu se vindeca insa o poti tine sub control cu pilule. Multa sanatate oriunde ai fi, la Bucium sau acasa in garsoniera confort 2.

  • Cum ,oameni buni,4 apartamente din donații?!!!Dar ce au ăștia sunt copii sărmani să primească donații?Sau nici măcar nu se sinchisesc să plătească taxa pe moștenire?!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *