Cancan ultimă oră

Elena Matei, fosta finalistă de la „Chefi la cuțite”, are planuri mari de viitor: „Mi-ar plăcea să fiu o mamă tânără”

Publicat: 30 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Elena Matei fosta finalistă de la Chefi la cuțite are planuri mari de viitor Mi-ar plăcea să fiu o mamă tânără
Elena Matei a fost una dintre concurentele cele mai apreciate din cadrul sezonului trecut al show-ului „Chefi la cuțite”. Chiar dacă nu a pus mâna pe marele trofeu, tânăra se bucură de popularitate și de succes în viața profesională.

Elena Matei, fosta finalistă de la „Chefi la cuțite”, are planuri mari de viitor. Tânăra este pe punctul de a își deschide propria afacere și se gândește și la viața personală. Aceasta își dorește să fie o mămică tânără și este posibil ca în curând să facă acest pas.

Elena Matei a fost una dintre concurentele cele mai apreciate din cadrul sezonului trecut al show-ului „Chefi la cuțite”. Chiar dacă nu a pus mâna pe marele trofeu, tânăra se bucură de popularitate și de succes în viața profesională.

Dacă vorbim de partea sentimentală, Elena Matei nu stă prost nici la acest capitol. Tânăra are o relație de un an de zile și se înțelege de minune cu iubitul său. Cei doi au planuri mari de viitor, iar Elena a mărturisit că intenționează să fie o mămică tânără.

„Ne iubim mult, deși este o diferență de 7 ani. Eu am 23 și el 30. Nu ne gândim încă la nuntă, deși mi-ar plăcea să fiu o mamă tânără. Totuși, aceste lucruri vin când amândoi simțim asta. Momentan nu se pune problema, nu am discutat despre asta, dar viitorul este imprevizibil.

Avem o relație de doar un an, însă pare că ne știm de o viață. Ne înțelegem foarte bine și împărțim cam aceleași pasiuni. Și el iubește să stea în bucătărie, îmi gătește. Avem treburile împărțite de obicei în casă, ne sincronizăm să facem totul împreună.”, a declarat Elena Matei, la Antena Stars.

Elena Matei, momente grele

Pe parcursul show-ului „Chefi la cuțite”, Elena Matei a fost mereu cu zâmbetul pe buze și s-a luptat cot la cot cu restul concurenților, ce aveau o experiență mai vastă ca a ei. Fire ambițioasă, tânăra nu s-a dat înlături de la nimic, însă ascunde în spate o poveste tristă.

Elena Matei este o femeie puternică și independentă. Tânăra a rămas sigură de la o vârstă fragedă și a trebuit să învețe să se descurce. Tatăl acesteia a decedat în urmă cu câțiva ani, într-un accident, iar mama sa este plecată de mult timp în Austria.

„Tatăl meu nu mai este în viață, a murit acum șapte ani, într-un accident de motocicletă. A fost un șoc total pentru mine, am ajuns la spital și nimeni nu voia să îmi spună ce s-a întâmplat. Eram doar cu bunica mea, fiindcă mama lucra în Austria. Nu știam ce să fac, să plâng, să nu plâng.

Am ales să fiu tare pentru mama mea, pentru bunica mea. Am ales să fiu stâlpul familiei. Tatăl meu a fost cel mai bun prieten al meu. De atunci mi-e frică de adrenalină, deși eram o mare pasionată.”, a mai spus Elena Matei.

Adauga un comentariu