Prima pagină » Radio » Actualitate » Elena Merișoreanu a bifat o nouă intervenție estetică. Artista a apelat de mai multe ori la injecțiile cu botox

Elena Merișoreanu a bifat o nouă intervenție estetică. Artista a apelat de mai multe ori la injecțiile cu botox

25 oct. 2022, 11:13,
BZI.ro, în Radio

Îndrăgita artistă de muzică populară Elena Merișoreanu și-a făcut o nouă intervenție estetică, aceasta recunoscând că apelează adesea la astfel de proceduri. Cu toate acestea, interpreta susține că nu și-a făcut până acum nicio operație estetică și nici nu va apela la așa ceva. În plus, Elena Merișoreanu spune că este încântată de modul în care a decurs recenta intervenție.

Deși a ajuns la venerabila vârstă de 75 de ani, Elena Merișoreanu a recunoscut recent că și-a făcut o nouă intervenție estetică. Interpreta de muzică populară a recunoscut că apelează adesea la medicul estetician.

Elena Merișoreanu a bifat o nouă intervenție estetică

Elena Merișoreanu pune preț pe aspectul fizic, mai ales că tot timpul este în lumina reflectoarelor. Artista își dorește să arate bine și apelează la medicul estetician fără rețineri. Recent, ea și-a făcut un lifting facial cu fire resorbabile, o intervenție nechirurgicală și nedureroasă.

„A fost extraordinar, nu se vede, e ceva superb. Se fac altele la 20 de ani și să nu mă fac eu, trecută de 70 de ani. Nu am avut dureri, au o cremă anestezică, nu m-a durut deloc. Vreau să spun că eu nu știu ce e aia frică, simți doar o înțepătură, dar știi cum e, suferă baba la frumusețe. A fost foarte bine, mi-a plăcut”, a spus Elena Merișoreanu.

Cântăreața a spus ce alte intervenții estetice mai mare. Elena Merișoreanu a mărturisit că nu are operații estetice, însă a apelat de mai multe ori la injecțiile cu botox.

„Firele alea ridică partea de la gușă, eu operații estetice nu fac, botox în buze în niciun caz că sunt buzată din naștere. Mi-am făcut la colțurile gurii, mi-am făcut la frunte și acesta cu firele”, a mai spus interpreta de muzică populară.

Elena Merișoreanu, mândră de căsnicia ei

În altă ordine de idei, artista de muzică populară este împlinită nu doar profesional, ci și în plan personal. Aceasta se mândrește cu o căsnicie cât o viață de om, chiar dacă la un moment dat a fost pe punctul să divorțeze. Și totul deoarece soțul a înșelat-o cu cea mai bună prietenă de-ale ei.

„Nu am regrete. Și nu vreau să-i mai cer nimic lui Dumnezeu, nici sănătate nu vreau să-i mai cer că mi-a dat prea multă și poate n-am prețuit-o. Mi-a dat prea multe. Mi-a dat un bărbat bun, căsătorie neîntreruptă de 48 de ani”, a precizat artista populară.

Mai mult, Elena Merișoreanu a dezvăluit că și-a cunoscut soțul în perioada în care acesta se afla în practica, chiar în Valea Jiului.

„Era în practică și se împrietenise cu cumnată-miu, cu bărbatul lui sor-mea”, a mai spus Elena Merișoreanu, vizibil mândră.

Artista a avut probleme grave de sănătate

Anul trecut, în luna august, Elena Merișoreanu a fost supusă unor operații din cauza problemelor de sănătate. Astfel, cântăreața de muzică populară a suferit o operație la picior, dar și una de colecist. Mai mult, în cele din urmă, artista necesită o operație și la cel de-al doilea picior.

„Cu piciorul operat simt că zbor cu el, dar celălalt trebuie să-l operez. O să mă operez, văd că operația nu este grea. Recuperarea este mai grea, dar trece. Am programat-o, dar mai durează puțin”, a mai declarat artista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *