Cancan ultimă oră

Elena Merișoreanu, probleme grave de sănătate. Îndrăgita artistă va ajunge, foarte curând, sub bisturiu!

Publicat: 28 ian. 2022
Elena Merișoreanu îmbrăcată într-un costum tradițional românesc
Iubita cântăreaţă, Elena Merișoreanu va ajunge, foarte curând, sub bisturiu

Iubita cântăreaţă, Elena Merișoreanu va ajunge, foarte curând, sub bisturiu! Ea a recunoscut că este nevoită să suporte o intervenţie chirurgicală.

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Elena Merișoreanu a explicat că a încercat, pentru mai mult timp, să-şi rezolve această problemă de sănătate cu ajutorul medicamentelor, însă după cele mai recente investigaţii amănunţite pe care şi le-a făcut, medicii i-au spus clar că nu mai poate evita o operaţie.

Care este afecțiunea de care suferă Elena Merișoreanu?

Din fericire, problemele pe care le are marea doamnă a muzicii populare româneşti nu sunt de natură să-i pună viaţa în pericol. Este vorba despre o complicație pe care Elena Merișoreanu o avea de mai multă vreme la picior.

Celebra interpretă a povestit că nu este posibil să evite o operaţie chirurgicală, pentru că nu are o altă soluţie de a se vindeca, în acest moment, scrie antenastars.ro.

Care sunt motivele pentru care nu s-a internat deja într-o unitate medicală?

Însă această intervenţie nu pare să fie o urgenţă, pentru că Elena Merișoreanu tot amână momentul în care trebuie să se prezinte la spital, cu toate că este vorba despre o problemă de sănătate pe care o are de ceva vreme.

Motivul invocat de artistă: este aglomerată în această perioadă cu o serie de proiecte şi alte treburi ce nu pot fi amânate. În plus, medicii i-au confirmat faptul că operaţia mai poate fi amânată o scurtă perioadă de timp.

„Cartilajul nu se mai reface. Nu ma simt chiar așa de rău, am mai făcut puțin tratament, dar motivul e altul pentru care nu m-am operat. Am de lucru acum, nu ma mai gândesc la picior. Nu o iau ca pe un sacrificiu, ci ca pe o plăcere. Medicii au zis ca nu e problema daca amân operația. Stau bine momentan. Am făcut și toate analizele, au ieșit bune”, a mărturisit Elena Merișoreanu.

Toate amănuntele despre Theo Rose
Adauga un comentariu