Cultural

Emi de la Noaptea Târziu a fost implicat într-un accident de mașină. Cum a reacționat artistul când a văzut cine era șoferul care a provocat incidentul

Publicat: 08 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Emi de la Noaptea Târziu a fost implicat într-un accident de mașină. Cum a reacționat artistul când a văzut cine era șoferul care a provocat incidentul
Emi de la Noaptea Târziu l-a iertat pe șoferul vinovat de accident, după ce a aflat povestea de viață a acestuia.

Emi de la Noaptea Târziu a fost implicat într-un accident de mașină împreună cu iubita sa. Cei doi au fost loviți de o altă mașină, iar motivul spus de șoferul vinovat l-a lăsat fără reacție. Iată cum a reacționat artistul când a văzut cine era șoferul care a provocat incidentul.

Emi de la Noaptea Târziu a fost implicat într-un accident de mașină

Emanuel Popescu, cunoscut de public cu numele de Emi de la Noaptea Târziu, a fost implicat recent într-un accident rutier. Artistul și iubita sa au fost loviți de un șofer neatent, însă când a cunoscut povestea celui care se afla la volan, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Niciunul dintre ei nu a fost rănit grav. Ba mai mult, Emi de la Noaptea Târziu l-a ajutat pe celălalt șofer care provocase accidentul.

„Tocmai am aflat că șoferul care a fost de vină, un domn la 60 de ani, puțin agitat, dar nu speriat, la primul lui accident, îmi povestea că problema locurilor de parcare i-a luat mințile ieri și s-a hotărât să încerce o manevră puțin periculoasă. Primele două benzi au oprit să-l lase să treacă, Mădă neavând cum să-l vadă de pe a treia bandă și el neasigurându-se, am făcut buff! Ne-am cerut scuze pentru nervii, vocabularul și tonul agresiv de ieri, iar el a spus că lui îi pare rău și el își cere scuze pentru situație.”, a declarat artistul.

Și colegul său de breaslă, Cuza, a avut parte de multe momente grele în viața privată. Emi și Cuza sunt buni prieteni și se bucură de un succes impresionant în carieră.

Ce spune artistul despre șoferul care a provocat incidentul

Emi de la Noaptea Târziu a fost surprins să afle că la volanul mașinii care l-a lovit se afla un bărbat în vârstă de 60 de ani, care se grăbea să îi facă o surpriză soției sale, bolnavă de cancer. Artistul a fost impresionat de povestea de viață a acestuia și vor păstra legătura.

„Ne-a spus că tot ce își dorește era să meargă cu soția să mănânce ceva, pentru 1 – 8 martie, pentru că azi se interna în spital doamna. L-am întrebat de ce, dacă putem ajuta cu ceva, a spus că nu, că e ok, are cancer și 12 ani face tratamente. La final, ne-a mulțumit pentru tot și ne-a spus că a rămas dator și că ei au o mică afacere în care fac genți și pantofi și că vor după ce va ieși soția din spital, o vor suna pe Mădă să se revanșeze.”, a precizat acesta.

Artistul a împărtășit cu fanii săi experiența trăită și a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Emi regretă că a reacționat la început agresiv, fiind extrem de enervat, însă ulterior l-a iertat pe șoferul vinovat și este dornic să păstreze legătura cu acesta.

„Uneori viața e ciudată și imprevizibilă. Oare e normal că eu am un sentiment de părere de rău combinat cu vinovăție?”, a scris artistul pe Instagram.

Emi de la Noaptea Târziu l-a iertat pe șoferul vinovat de accident, după ce a aflat povestea de viață a acestuia. Artistul și logodnica sa își doresc să păstreze legătura cu bărbatul care se grăbea cu mașina să ajungă la soția sa, bolnavă de cancer.

Adauga un comentariu